15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Toalettbordet går ikke av moten

Toalettbord -renovering-lyseblå-farge

Sikkert alle i huset deres har gamle møbler som ennå ikke er blitt fullt ut brukt og fremdeles ikke er nødvendig. Har du kanskje arvet noen møbler fra bestemoren din som du er veldig glad i og som minner deg om barndommen din, men som du fortsatt ikke kan bruke? Tenk igjen. Vi gir deg noen spennende ideer om hvordan du med hell kan renovere et av de mest populære møblene til alle kvinner – Sminkebord.

Renovert toalettbord med et klassisk utseende

sminkebord-klassisk-look-renovert

Av Sminkebord spiller en stor rolle i hver kvinnes hverdag. Vanligvis er det på soverommet, der vi gjør oss vakre etter en forfriskende dusj eller før vi går ut. Tradisjonelt består et toalettbord av flere elementer – et skap med god lagringsplass og separate rom for sminke og hårtilbehør, en komfortabel stol og et stort speil. Vi gir deg noen råd om hvordan du gjør det Sminkebord renovere og oppdatere på soverommet ditt.

Renovering av toalettbord – Shabby chic

gamle toalettbordskuffer

Det første du bør merke deg er hvordan du har tilsvarende ledig plass tilgjengelig. Du bør kunne bevege deg fritt på soverommet, så hvis toalettbordet er for stort, bør du vurdere et annet sted – kanskje i et koselig hjørne i stua. Møbelet skal være godt opplyst – sollys i løpet av dagen og diskret innebygd belysning om kvelden. Woodier Sminkebord i utgangspunktet enkelt å renovere – du må male det på nytt. Lek med fargene og sett aksenter – med fargede mønstre eller dekorasjoner. Sørg for at du velger riktig stol – stolen skal være behagelig og passe til bordets design. Det er viktig at stolen ikke er for høy.

gammelt toalettbord med renoveringsdesign

gammeldags bord-renovering

Bestem deg for størrelsen på speilet – trenger du det bare for sminke, eller vil du bygge inn et større speil? Det er best og enklest å bruke det originale designet fra Sminkebord bevare så mye som mulig. Dekorer vintage -møbelet med friske blomster, eller ordne parfymer på bordet som en dekorasjon – og du har satt opp ditt nye favorittsted!

flott toalettbord i glass

herlig-dressing-bord-glass

Vintage bordlampe og glasert toalettbord

vintage-bord-lampe-glassert-dressing-bord

spektakulært speil og toalettbord

spektakulært speil-sminkebord

svart stråle gammel frisør

svart-beamalter-frisør

Sminkebord med speil på skuffene

sminkebord i glass

Toilettbord – klassisk design med et moderne utseende

Toppbord-klassisk-design-nytt utseende

moderne-toalettbord-koffert-tema

Previous Post
“Dream” – seng i massivt tre av Ign.Design
Next Post
20 moderne julepyntideer for et godt humør