15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Designer skrivebord med spektakulære dynamiske former fra I M Lab

designer skrivebord med dynamiske former moderne design

Dette uvanlige Designer skrivebord er et nytt eksempel på dynamiske og bevegelige former innen møbeldesign. Bordet ble designet av Alessandro Isola og Supriya Mankad fra London I M Lab Studio. Flyttebordet har et industrielt preg og er spesielt egnet for et moderne interiør.

Designer skrivebord av I M Lab – moderne design med en funksjonell konstruksjon

skrivebord design med dynamiske former kontormøbler

For produksjon og konstruksjon av Designer skrivebord Ikke bare designer, men også ingeniørferdigheter bør trekkes frem. Tanken med dette møbelet er å kombinere og legemliggjøre funksjonalitet og moderne design samtidig. Den uvanlige designerløsningen med de roterende skuffene er varemerket for dette skrivebordet. Det har blitt enkelt og ganske praktisk å bruke, selv om bordets utseende innebærer et ultramoderne utseende og uvanlige former.

Designbordet med roterende skuffer passer inn i et moderne interiør

skrivebord design med dynamiske former geometriske former

For en vellykket implementering av skrivebordet var det viktig å bygge konstruksjonen av fleksible og tøybare materialer. Av Designer skrivebord er et unikt møbel med et moderne design, men veldig praktisk i bruk. De enkle linjene og den nøytrale fargen passer godt til ethvert moderne interiør. Det industrielle preget på dette skrivebordet kan også være ganske egnet for en rustikk setting. Få studiet til å se veldig moderne og interessant ut med denne kreative designen fra I M Lab.

designerbord med dynamiske former ovenfra designerbord med dynamiske former skuffer flyttet designerbord med dynamiske former skriveblokk

skrivebord design med dynamiske former roterende bevegelse

skrivebord design med dynamiske former konstruksjon detaljer skrivebord design med dynamiske former opprettelsesprosessen  skrivebord design med dynamiske former produksjonsfaser

Previous Post
Det innovative 3-formede romdelersystemet
Next Post
Design en koselig takterrasse – møbleringsløsninger fra Dedon