15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Design gyngestol Ali Di Luna av Stefania Vola er i tidens ånd

Hvit metallramme avslapningsmøbler gyngestol moderne

Design gyngestol Ali Di Luna inviterer deg til å dvele og slappe av. “Moon’s wings” eller “moon wings” er oversettelsen av navnet på møbelet som allerede har vunnet en designpris. Designet av den italienske designeren Stefania Vola overbeviste juryen i A Design Award Competition og seiret som en favoritt mot tøff konkurranse. Den verdenskjente konkurransen regnes som et høydepunkt i designscenen.

Platinumvinner av A Design Award Competition 2013 – Design gyngestol Ali Di Luna

Hvitt trekkbetrekk lenestol-sving A-Design Award-Competition 2013

God produktdesign får stadig større betydning. Som alltid satte de italienske designerne tonen. Stefania Vola utforsker forholdet mellom kunst og design, mellom rom og form. Den hun designet Design gyngestol ble valgt som Platinum Design Winner 2012-2013 for møbeldesign av A ‘Design Award Competition. Det gir en følelse av visuell letthet. Imidlertid er den rørformede, bøyde metallrammen stabil nok. Den mathvite finishen understreker eksklusiviteten til møbelet. Gyngestolen er spesielt egnet for innendørs bruk – utmerket for offentlige eller private velværefasiliteter, ved svømmebassenget eller i stua. Designet er preget av en uttrykksfullhet som ikke alltid finnes i dagens design.

Komfortabel og innbydende design gyngestol

Gyngestol design moderne Moons-wings A Design Award

På grunn av sin unike estetikk, tilpasser gyngestolen seg til ethvert rom. Trygghet og eleganse kombineres med et muntert utseende. Hans drømmende, milde personlighet kommer fantastisk til syne. Dette gir brukerne muligheten til å skille seg fra den kaotiske og moderne verden og å sette seg inn i en annen verden.

Et design som garanterer maksimal avslapning

Ali Di Luna Gyngestol av Stefania Vola A Design Award

Den som er formet for å passe kroppen Design gyngestol har blitt polstret med flammehemmende fyllstoffer og dekket med alkantara stoff. Dimensjonene er 740 mm x 1800 mm x 1300 mm. Det patenterte designstykket kan produseres i en begrenset utgave i henhold til kundens krav.

Ali Di Luna av Stefania Vola – kunstnerisk og inspirerende

Prisbelønt gyngestol design-moderne hvitpolstret metallramme

Stefania Vola

Stefania Vola Italiensk designer anerkjente verdensomspennende Ali di luna

Bilder via www.adesignaward.com

Previous Post
25 praktiske ideer for benkeplater på kjøkken og bad
Next Post
Moderne kjøkkenbenk fra DuPont fungerer som en trådløs lader