15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Det modulære sittesystemet “Larva” endrer seg med humøret

larve modulære sitteplasser studio segre

LARVE er dette modulært sittesystem fra Studio Segers, et familieeid designstudio fra Belgia. Sittegruppen består av fem minimalistiske elementer – en krakk, et hjørneelement uten ryggstøtter og ekstra sittegrupper med ryggstøtter. Du kan mikse og matche komponentene som du ønsker, slik at du får det perfekte arrangementet for rommet ditt. Et vakkert modulært møbel som kan endre seg med humøret.

Det modulære sittesystemet fra Studio Segers

larve modulære sittesystem studio segers bbyindera

Designalternativene er uendelige! Du kan tilpasse størrelsen, antall elementer og funksjonalitet til sitteplasser! Du kan umiddelbart konvertere hjørnesofaen i stua til en seng for de forbipasserende gjestene. Brikkene kommer i en rekke forskjellige farger, slik at du også kan ha det gøy med fargekombinasjonene. Eller behold den enkle stilen og det nøytrale fargevalget – valget er ditt. Polstringen i lag holder designet enkelt, men klassisk, og når brikkene henger sammen, dukker det opp vakre sammenhengende linjer.

Det modulære sittesystemet gir uendelige muligheter

larve modulære sittesystem system studio skiller uendelige muligheter

Studio Segers har modulen Sitteanlegg  til BbyIndera designet. Indera er en møbelprodusent fra Belgia hvis designserie B består av en samling justerbare sofaer. De er alle preget av en enkel design, men en høy grad av funksjonalitet. Sitteplassen skal være veldig elegant og få kunden til å føle seg komfortabel. Larva er et fint eksempel på et kult, moderne og leken design. Ung, overraskende, men tidløs.

bare fargerike elementer kombinert sammen

modulære justerbare sofaer sittegruppe larve farget

Hjørnesofa i nøytral fargelarve modulære sitteplasser systemer studio segers design

liten sofa med osmannisk   larve modulær sittegruppe hjørnesofa fra studio segre

Previous Post
25 praktiske ideer for benkeplater på kjøkken og bad
Next Post
Moderne kjøkkenbenk fra DuPont fungerer som en trådløs lader