15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Lenestol for offentlige venter og loungeområder

Lenestol utendørs loungemøbler-moderne avslapningsstol

Du får den daglige avslapningsdosen med det eksklusive Lenestol “Cocoon” med det høyeste nivået av komfort og elegant design. Designet av designeren Tompson Tompson fra Moskva, Russland, er preget av tekniske funksjoner som formidler en følelse av luksus. Enten i det private området eller som utemøbler – lenestolen sørger for avslappende pustepauser. La deg inspirere av de flotte leveideene for dine fire egne vegger!

Lenestol med et attraktivt utseende

Lenestol moderne ideer med farget mønster

Av Lenestol “Cocoon” er et allsidig avslapningsmøbel som visuelt dominerer rommet og er et flott blikkfang. Designet kan brukes til å sette aksenter på soverommet, stuen eller utendørs. Det attraktive utseendet skaper grunnlaget for integrerte designlinjer som du kan oppnå et harmonisk utseende i alle rom.

Lenestol – integrer et “avslapningssted” i det offentlige rommet

Offentlige venteområder flyplasser det riktige valget salongmøbler

Utformingen av Tompson er egnet for offentlige rom – på kontorer, flyplasser, venterom – og for private hjem. Formen, som ligner en blomsterklokke, garanterer en følelse av sikkerhet og frakobling fra dagens stress. Når du har smuglet deg inn i avslapningsmøblene, vil du ikke stå opp igjen. De organiske formene kan bindes som snørebånd for å forhindre uønsket utseende.

“Cocoon” hvilestolen fremmer en avslappet atmosfære 

Lenestol moderne utførelse-levende ideer trender

Folk liker å bli lenger i Cocoon. Design og funksjoner kombineres her til perfeksjon. Rammekonstruksjonen med en fin granulert struktur muliggjør fleksibilitet og robusthet samtidig. Av Lenestol er et designobjekt med mange ansikter – enkelt eller lekent. Det finnes flere varianter av trekket – vevd, laget av stoff f.eks. Fløyel. Store og delikate fargede mønstre og puter gjør møblene enda mer attraktive og sørger for enda mer avslapning og komfort..

Mer komfort i offentlige rom

Lounge slappe av møbler moderne design offentlig plass

Designer lenestol integrert på soverommet

Futuristisk møbler i lenestoldesign

Futuristisk lenestoldesign

Slapp av lenestoldesign Moderne salongmøbler Cocoon

Lounge stol design

Design moderne lenestol Tompson Russland

Elegant utformede utemøbler for din velvære -oase

Previous Post
Malte møbler med romantiske motiver til hjemmet
Next Post
Romplanlegging for små leiligheter – koselig boareal i hvitt