15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Malte møbler med romantiske motiver til hjemmet

Glassbord-malt-ornamenter-kul-design

Ibiza Collection av Kare Design

Malte møbler minne oss om den romantiske fortiden da våre besteforeldre var unge. Nå har Kare Design omdefinert dette konseptet – og introdusert spennende nye design i Ibiza -kolleksjonen. Sterke farger for alle romantikere som liker livet.

Malte møbler i flotte farger

morsomme-malt-møbler-skrivebord-blomstermotiver

Malte møbler blir gjenoppdaget i denne spennende samlingen – fra det malte bondeskapet til det klassiske glassbordet eller de rikt utsmykkede speilene – alt er morsomt og elegant, designet med mye oppmerksomhet på detaljer og mye kjærlighet. Vårt absolutt favorittmøbel fra samlingen er Ibiza Life -sidebordet – fargerikt, i gult, grønt og rosa, med en fortryllet design og dekorert med blomster – helt nydelig!

Malte møbler til alle rom

stort bord-bonde-skap-malt

Det beste med designene fra Ibiza -kolleksjonen er at de enkelte møblene passer perfekt sammen og fremdeles kan skape en merkelig atmosfære på egen hånd. Malte møbler gå godt med shabby chic og vintage interiør. Men de kan sette aksenter i en eklektisk design eller tjene som dekorasjon i et puristisk anlegg og bidra til hyggen i det ellers kalde designet.

Malte møbler med orientalsk smak

malt-bonde-skap-lilla-gule-motiver

Malte møbler er kjent og elsket for sin rike utsmykning. Samlingen har lagt vekt på de tradisjonelle blomstermotivene, men du kan tydelig føle en romantisk, eksotisk innflytelse fra Orienten. For eksempel er bordene lavere enn vi er vant til, beina er ikke rette, men svakt buede. Fargekombinasjonene – lilla og gul – får oss automatisk til å tenke på orientalske luksusmøbler. Materialer av høy kvalitet som mangotre og maling ble brukt i produksjonen, slik at du kan glede deg over designet lenge. De håndmalte møblene er virkelig et skikkelig høydepunkt i alle rom. Ensfargede tepper og vegger er det perfekte bakteppet hvor disse elegante og morsomme møblene kommer fra Kare design kan best komme til sin rett.

Veggspeil med malt ramme

Veggspeil-malt-ramme-Ibiza-samling

Elegante malte møbler ideer

elegant-malt-møbler-ideer

Lilla malt bondeskap

lilla-malt-bonde-skap-kare-design

 Rosa bord med blomsterpynt

fargerikt-romantisk-malt-bord

Previous Post
Radiator med dekorative elementer for stilig innredning
Next Post
10 kreative ideer for veggdesign