15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Plassbesparende møbler – 25 ideer for små mellomrom

Plassbesparende møbler for innredning av en moderne studioleilighet

Den moderne byboeren føler seg undertrykt av det mindre boarealet i disse dager. Det er derfor møbeldesignere bruker sin kreative energi plassbesparende møbler å oppnå. Den fleksible innredningen er svaret på dette problemet med de små leilighetene. I denne artikkelen presenterer vi deg for 20 geniale transformerende møbler som er både komfortable og praktiske. Alle disse møblene tilbyr forskjellige bekvemmeligheter og har forskjellige bruksområder i hverdagen. Alle er dedikert til ideen om å optimalisere de små plassene.

Plassbesparende møbler – vakre og multifunksjonelle

Plassbesparende-møbler-stue-moderne-design

Plassbesparende møbler er utformet på en slik måte at de tar liten plass i de små rommene og samtidig er multifunksjonelle og fyller rollen som mer enn bare et møbel. Konverteringen av de respektive møblene skal være rask og feilfri, og dermed praktisk talt også for daglig bruk. Siden små leiligheter raskt virker kaotiske og ryddig, er design som skaper mer lagringsplass og sikrer mer orden i trange rom spesielt verdifulle. Skjulte skuffer og flere rom som går under et sete er definitivt et smart alternativ til konvensjonelle skap og hyller.

Plassbesparende møbler for alle boarealer

Plassbesparende-møbler-soverom-loft seng-bord-seng boks

Et fascinerende element i interiøret er “Matroschka” -systemet fra Matroshka Furniture AB. Den består av en bokhylle, en dobbeltseng, et sitteområde, et spisebord, fire krakker, et arbeidsområde, skuffer og et skap. Det er et designkonsept for rektangulære plassbesparende møbler, som mer eller mindre minner om legoklosser og fungerer etter samme prinsipp. De kan tilpasses enhver romsituasjon og kan arrangeres i forskjellige konfigurasjoner. Denne møbelkonstruksjonen er rett og slett perfekt for små rom der den tilgjengelige plassen ofte ikke kan brukes optimalt uten skreddersydde møbler.

Køyesenger i stua

Plassbesparende-møbler-loft-seng-ressurser-møbler-ideer

Et annet eksempel er loftsengen til Karen Babel, som er kombinert med en bokhylle og et skrivebord. Den har en andre madrass som kan brettes opp i en alkove i veggen om nødvendig og dermed forblir nesten usynlig. Hvis begge deler av madrassen er plassert på gulvet, har du en loftseng for to personer. En variant er enheten vist ovenfor av Ressursmøbler

Terrassemøbler

Plassbesparende-møbler-hagesett-moderne

Sofaen, som er forvandlet til et biljardbord, kommer garantert til å bli veldig populær blant menn. De gode eksemplene på plassbesparende møbler representerer stort sett en rekke bruksområder, med den mest populære kombinasjonen et bord og sofa. De transformerende møblene har forskjellige lekne konfigurasjoner slik at de kan tjene til funksjonelle formål.

Transformerende køyeseng fra Godterihandel

Plassbesparende møbelsofa forvandler loftseng

En sammenleggbar sofa som raskt kan gjøres om til en loftseng er også en perfekt idé for små barne- eller tenåringsrom. En person kan også sove komfortabelt på sofaen med ryggputene fjernet. Når du besøker eller når en annen person må overnatte i rommet, trylles det opp en behagelig loftseng fra et sittebord. Konstruksjonen i rørformet stål gjør designet spesielt vellykket og bærekraftig, både visuelt og rent funksjonelt. Kombinert med et trekk i en frisk farge, som i eksempelet – oransje, ser sofaen moderne og attraktiv ut. En slik funksjonell design er i stand til å øke bokomforten uten store anstrengelser og bringe mange ting i orden.

Soverom av Matroska Design

matryoshka komplett innredning av små rom

I ettromsleiligheter eller deleleiligheter, hvis du bare har noen få kvadratmeter boareal, brukes et rom veldig annerledes. Folk sover, spiser, jobber og tilbringer tid med venner. Da trengs det plassbesparende og fleksible møbler som også enkelt kan transformeres. Svaret på dagens livsstil er modulære møbler. Disse minner om byggesteiner og jobber etter samme prinsipp. De er mobile og kan tilpasses enhver romsituasjon. Det mangler heller ikke på individuell karisma, da det er veldig forskjellige farger, overflater og dimensjoner å velge mellom. En uvanlig kombinasjon er alltid mulig, og de enkelte modulene kan brukes veldig fantasifullt hver for seg. Om nødvendig kan de raskt konfigureres til å danne en helhet.

Designene til Karen Babel

Plassbesparende kombinert bokhyllemadrass

Små designenheter gjør det raskt mulig å lage virkelig flotte oppholdsrom. I de fleste tilfeller kan til og med forskjellige møbler fra samme produsent kombineres med hverandre. Dette skaper ekte lagspillere fra skarpe solister. Kombinasjons- og monteringsalternativene er vanligvis bare begrenset av ledig plass. I henhold til Tetris -prinsippet kan de arkitektoniske forholdene brukes optimalt og individuelle ønsker kan implementeres. De fleksible oppbevarings- og sovealternativene er fokus for denne møbeldesignen, da disse spesielt mangler i små leiligheter.

Plassbesparende køyesenger skap stue

Modulære møbelsystemer foretrekkes ofte ikke bare fordi de sparer plass, men også fordi de gir størst mulig designfrihet. Du kan individuelt designe en hylle fra et hvilket som helst antall forskjellige moduler og planlegge i henhold til tilgjengelig plass. Prisen er under dette for skreddersydde møbler. For å garantere et godt forhold mellom pris og ytelse, tilbyr produsentene enkle varianter for tilkobling av de enkelte modulene.

Kjøkken av designer Malin Kalesse

kjøkken nolte plassbesparende møbeldesign

Prinsippet brukes elegant og fleksibelt på flere områder innen møbeldesign. Dette foretrekkes ofte av kundene fordi de ganske enkelt får mer for pengene. Du kunne sannsynligvis ha gjort det uten disk på kjøkkenet, men hvis en er på tilbud eller kan gjøres for en liten ekstra kostnad, så hvorfor ikke.

Sammenleggbar seng og TV -hylle – Poppi Theatre by Clei

Plassbesparende møbler sammenleggbar seng tv -hylle

Calypso stol av Brandon Allen

Plassbesparende kombinasjonsbenkhylle

 Fold-out møbler i salongen av  Rainer Graff

Plassbesparende møblerstue kan brettes ut

Vuzzle Cube lenestol av Borrelås

Plassbesparende møbler vuzzle Cube lenestol

Bord og stoler av Joel Hesselgren

Joel Hesselgren bordstoler transformerer møbler

Hypnose lenestol av Dimitry Sama

hypnose stol lenestol Plassbesparende møbler

Grado modulær sofa av Nintek design

modulær sofa design grado små mellomrom

 Stol laget av OSB -paneler og fleksibel design av Fleksibel kjærlighet

Plassbesparende design fleksibel kjærlighetsdesign

Bambus stoler fra Daniel Milchtein Peltsverger

konvertere bambus stoler til romdelere

 transformerende bord fra  Wing Fung Ng

Plassbesparende møbler som transformerer stolbord

Rottingmøbler uteplassbesparende idé

Kreative modulelementer

    Plassbesparende møbler kreative kile modulære elementer

Pompom ulltepper med et forfriskende originalt design

Interessante ullteppedesigner av Gan Rugs

Originalt teppedesign – Woody Wood runde teppe

Previous Post
Kjøkkeninnredning – Tradisjonelt, men med en moderne vri
Next Post
Bygg din egen kjøkkenøy – tips og instruksjoner