15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Radiator med dekorative elementer for stilig innredning

Radiator italiensk design

Av Radiator med dekorative elementer fra Sciroccoh minner mer om en frittstående skjerm enn en vanlig radiator. De interessante blomsterpyntene får det til å ligne mer på en stilig dekorasjon. De ser eksotiske ut og gir rommet en mystisk atmosfære. De orientalske mønstrene og den enkle chicen som utstråler designet er stilige tillegg til ethvert interiør.

Radiator med dekorative elementer og et vakkert design

Radiator dekorative elementer Sciroccoh

Av Radiator med dekorative elementer komplimenterer ditt eget design og vil bidra til en koselig og varm atmosfære. Det beste med den moderne radiatoren er dens høye tilpasningsevne – den passer perfekt til en stilig og luksuriøs livsstil. Perfekt kombinasjon av stil og eleganse – og kan også fungere som en partisjon om nødvendig. Enten på soverommet, stuen, spisestuen eller til og med på badet – de dekorative radiatorene fra Sciroccoh tiltrekke alles oppmerksomhet – noen ganger gjennom sterke farger, noen ganger gjennom kreative modeller.

Moderne radiator med dekorative elementer

Radiator detalj blomstermønster

Designerne forstår at alt i interiøret i dag må koordineres og gi passende forslag for hver stil. Interessante dristige farger og minimalistiske design eller romantiske blomstermønstre og myke pastellfarger – det er noe for enhver smak. Av Radiator med dekorative elementer er mer egnet for klassiske møbler enn for puristiske eller minimalistiske.

Design ide for radiator soverom

Previous Post
Hvorfor oksygenet i luften ikke er i fare fra Amazonas -brannene
Next Post
Baderomsdesign med farger – barna liker et muntert fargevalg