15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Smeltestoldesignet av Philipp Aduatz

moderne stoldesign smeltende illusjon Philipp Aduatz

Dette overrasker mer og mer moderne Stol design med uvanlige former og konsepter som krever en dypere forståelse fra oss for å akseptere deres særegenhet. Det kreves et kunstnerøye eller oppfinnerens sinn for å nyte designernes geniale ideer fullt ut. I dag presenteres spesielle design for publikum, for det meste laget av kunstnere, og først da av møbeldesignere.

Smeltestoldesignet med et originalt konsept

philipp Aduatz original stol design smeltende polyetan

At smelter Stol design er en del av denne kategorien designermøbler, som står på grensen mellom kunst og møbler. Dette er en Stol design så vakker at den gjenspeiler alt rundt den, gir en fin glans og et unikt utseende til rommet.

Det originale stoldesignet av Philipp Aduatz

original stoldesign Philipp Aduatz smeltestolen

At design av smeltestol viser formene på stolene, men ved nærmere observasjon ser det ut til å smelte på gulvet. Speiloverflaten vil fortrylle deg og invitere deg til å finne det ideelle stedet for denne originale stolen i hjemmet ditt. Smeltestolens design er dekket med et spesielt trekk – sølv, ripebestandig polyuretanmaling. Atdesign av smeltestol er produsert i en begrenset serie.

Stolens designer, Philip Aduatz, sier at hans intensjon var å se på og filme transformasjonen av en skulptur. Smeltestolen er utformet på en slik måte at den fremstår for betrakteren som en prosess som står stille. Smelting av avføringen eller herding av en flytende smelte i form av en avføring. Denne uttalelsen fra designeren gir en dypere forståelse av design og produksjon av denne utrolige designerstolen.

sølvreflekterende overflate

Philipp Aduatz smeltestol originalt konsept

For å skape en realistisk illusjon undersøkte designeren herding av flytende masser og smelting av harde partikler, og brukte moderne 3D -programvare for animasjonen.

At design av smeltestol har følgende proporsjoner 95 x 93 x 78 cm, et spesielt sølvdeksel og ripebestandig lakkert polyuretan.

B. Angelov

Previous Post
Hvorfor oksygenet i luften ikke er i fare fra Amazonas -brannene
Next Post
Baderomsdesign med farger – barna liker et muntert fargevalg