15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Trestol – skulpturell design hyller historiske bygninger

Trestol metall gjenvunnet moderne form

Møbeldesignere leter stadig mer etter inspirasjon i arkitektur. Et designstudio i Brooklyn hyllet et av symbolene i New York – vanntårnet. Prosjektet var en del av en konkurranse. 12 talentfulle designere møtte utfordringen med å lage møbler inspirert av historiske bygninger. Bellboy fikk i oppgave å bruke tre fra det gamle vanntårnet på Park Avenue og flytte det til et moderne Tre stol å forvandle.

Trestol med skulpturell konstruksjon

Møbler stue silvoll trekonstruksjon

Vanntårnet ble bygget under den industrielle revolusjonen på 1800 -tallet. Det bør øke vanntrykket og forsyne de høyere bygningene med vann. Tårnet ble raskt symbolet på New York. Designstudioet Bellboy ønsket en Tre stol skape som utstråler tidløshet og enkel eleganse. For å gjøre dette, kuttet de tre i små biter, slik at tekstur og farge bedre kunne komme ut. Alle de små bitene ble deretter koblet til på en kreativ måte for å lage et originalt mønster.

Trestol inspirert av arkitektur

Interiør av tre i metall

Av Tre stol er preget av tydelige former og enkel konstruksjon. Den høye ryggstøtten omgir menneskekroppen og slapper av musklene. Den ergonomiske strukturen bidrar til maksimal komfort. Trefargen ser naturlig ut og slapper av sansene. Stolen kan utfylle et moderne minimalistisk så vel som et tradisjonelt klassisk interiør. Stolbena er laget av metall – noe som gir designet en viss stabilitet. Takket være den stilige kombinasjonen av en vellykket form og et innovativt konsept, ble stolen raskt veldig populær. Bellboy er et designerstudio som bare lager møbler av tre. Designene deres er funksjonelle, enkle, rett og slett tidløse. Hvert møbel er håndlaget og malt med naturlige stoffer.

Moderne designermøbler inspirert av det gamle vanntårnet i New York

Tre møbler stue

Byggeskissen på trestolen – og vanntårnet

Stolskisse vanntårn inspirerte designermøbler

Previous Post
Hvorfor oksygenet i luften ikke er i fare fra Amazonas -brannene
Next Post
Baderomsdesign med farger – barna liker et muntert fargevalg