15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Hvalskinnstolen inspirert av havet

Hval-skinn-stol-av-Maximo-Riera-svart-vattert

Et ekte kunstverk, men skapt med et praktisk formål, tar oss med til havets dyp der hvalene seirer. Av Hvalskinnstol er dedikert til disse bemerkelsesverdig vakre sjøpattedyrene. Du har den spanske designeren Maximo Riera inspirert til å designe et kunstverk som ikke bare fungerer som en praktisk stol, men som også leder oss til den mystiske marine verden, bebodd av eventyrvesener.

Hvalskinnstol av Maximo Riera

svart-skinn-stol-av-Maximo-Riera-hvalfin

I sitt studio i Cadis designer Maximo forskjellige farger og former hver dag. Hans verk viser den dominerende innflytelsen fra abstrakt impresjonisme og popbevegelsen i kunsten. Inspirasjonen til turer rundt øyene i Karibia, observasjoner og inntrykk endres gjennom malerens perspektiv. Resultatet er det Hvalskinnstol av Maximo Riera, som en hyllest til blåhvalen, det største dyret i verden.

Hvalskinnstolen med en klar idé

Hval-skinn-stol-av-Maximo-Riera-dyrekolleksjon

Forbindelsen med havet er av stor betydning for maleren og bildet av blåhvalen blir anerkjent som et symbol på forståelse mellom dyre- og menneskeverdenen. Det er på sin egen måte en uttalelse om behovet for å overvinne vanskeligheter og overlevelse i naturen så vel som i menneskelivet.

Hval-skinn-stol-av-Maximo-Riera

Av Hvalskinnstol tilhører kunstgjenstandene i interiørdesign. Størrelsen gjør den ideell for åpne, brede områder. Hvalens finne skaper stolens silhuett og fungerer som ryggstøtte. Den øvre delen er bøyd bakover og gir et dynamisk perspektiv og et tiltalende utseende.

De andre brikkene fra Maximo Rieras dyresamling

dyr-samling-skinn-stoler-av-Maximo-Riera

Designeren av hvalskinnstolen insisterer på ideen om at hans kunstverk skal rette oppmerksomheten mot ansvarlig fiske og krever en slutt på den jevne nedgangen i bestanden av disse truede dyrene. “Uvitenhet er fryktens mor,” som Moby Dick -forfatteren Herman Melville forklarte. Og kunsten påkalles for å drive dem ut.

B. Angelov

Cortiça – ergonomisk formet avslappingsseng laget av kork av Daniel Michalik

Previous Post
35 moderne kjøkkendesignideer fra Valcucine
Next Post
15 ideer for hageborddesign fra forskjellige materialer