15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Gyngestol sjeselong “Volo” for to av Sveglio

gyngestol-sjeselongpute oransje ramme svart grill

Møblene imponerer i dag mer og mer med fantastiske og praktiske design. Dette er også tilfellet med modellen som vi ønsker å introdusere for deg i denne artikkelen. Her har vi en kombinasjon av to av de mest populære møblene. Sveglios design er en sjeselong som fungerer som en gyngestol. I tillegg tilbyr den også plass til to personer. de Gyngestol sjeselong heter Volo. Dette ordet er italiensk og oversettes som “I fly”. Og du får akkurat denne følelsen av frihet når du gjør deg komfortabel på møblet.

Gyngestol-sjeselong for to personer

gyngestol-sjeselong natt to personer innrammer hvitt lyskjede

Den imponerende gyngestolen sjeselong består av en metallramme laget av geometriske former. Den tilbys i fire farger – svart, sølv, bronse og hvit. Men ikke bare fargen på rammen kan velges fritt. Trekket er også tilgjengelig i forskjellige farger. Så du har valget mellom 6 varianter. Produsentene er også glade for å implementere en farge du har valgt for rammen og møbeltrekkene, slik at du enkelt kan få den riktige modellen for interiøret eller utvendig innredning.

Gyngestol-sjeselong som hagemøbler

gyngestol-sjeselong ramme hvitt metall møbeltrekk blå terrasse

Hver gyngestol sjeselong er håndlaget av de beste sveiserne. Møblene er laget i California. Sjeselongen er derfor det beste valget for ditt neste tillegg til interiøret eller eksteriøret. Design et komfortabelt salongområde og nyt koselige timer med din kjære i en romantisk solnedgang mens du rocker deg i søvn!

Lenestol for en campingtur

gyngestol sjeselong volo camping idé sølv campingvogn

Design av sjeselong av Sveglio

gyngestol sjeselong solnedgang avslapning sveglio sjøstrand

Gyngestolramme for sjeselongen

gyngestol sjeselong strand idé møbler salong

Design av Sveglio.

Previous Post
Enebolig med glassfasade – arkitektur inspirert av 60 -tallet
Next Post
En luksuriøs sykkel laget av 24K gull – The Beverly Hills Edition