15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Loftseng for voksne – 9 plassbesparende ideer for små leiligheter

Loftseng for voksne -romsparende-liten-leilighet-eksempler-ett-roms-leilighet-idé

Den lille leiligheten gir oss utfordringen med å smart optimalisere den trange plassen slik at det er plass til alt som er nyttig. Det fungerer ikke uten smarte løsninger, og skreddersydde møbler er vår eneste vei ut. EN Loftseng for voksne Med en konstruksjon som er tilpasset rommet, sparer den ikke bare plass, den gir også plass til lagring, som innebygde skap eller rett og slett som ledig boareal. Vi presenterer 9 inspirerende eksempler fra designere rundt om i verden som på forespørsel har tryllet frem ekte mesterverk for sine kunder fra de små ettromsleilighetene.

Loftseng for voksne – 9 designprosjekter på et øyeblikk

Loftseng for voksne -romsparende-liten-leilighet-murstein-murstein-loft-metall-tre

Alle rom kan være bebodd, spesielt hvis det er mangel på leiligheter i de store byene. Designeren Christi Azevedo konverterte et fyrrom til en søt ett-roms leilighet. Tekjøkken, sittegruppe og i romhøyde fører en elegant stige til loftsengen for voksne. Loftkarakteren beholdes selv etter redesignen og kan sees i de grove murveggene.

Loftseng for voksne som en del av bibliotekveggen 

Loftseng for voksne -romsparende-liten-leilighet-hvitt skap-bibliotekvegg

Tilstrekkelig romhøyde kreves for en virkelig behagelig loftseng for voksne. Gamle bygninger, loft og andre er fantastisk egnet for rekonstruksjoner som dette. Craft Design-teamet konverterer et kontorlokale med en sentral beliggenhet til en moderne ett-roms leilighet. Loftsengen ble integrert i bibliotekets veggkonstruksjon. Takket være det imponerende høye taket og den hvite veggmalen ser den lille leiligheten veldig koselig og innbydende ut.

Loftseng for voksne – ett -roms leilighet med bare 13 kvadratmeter 

Loftseng for voksne plassbesparende-liten-leilighet-hvit-stige-skap-lys

Loftseng for voksne er det eneste valget når du bare har 13 kvadratmeter boareal. Men det kan være veldig elegant og praktisk når du har alt nyttig innen rekkevidde. Designeren Szymon Hanczar brukte kjøkkenkroken og den innebygde garderoben som en konstruksjon for soveområdet. Dette fører til en enkel stige som ser nesten filigran ut.

Loftseng for voksne – praktisk konstruksjon optimaliserer begrenset plass

Loft-seng-voksne-plassbesparende-liten-leilighet-skap-hvit-benk

Unge designere fra ICOSA designet en hel enhet som funksjonelle møbler for ettromsleiligheter for studenter og unge. Det er planlagt en arbeidsstasjon og en annen seng i konstruksjonen, over hvilken er loftsengen for voksne, som en hyllestige leder til. Det er også rikelig med plassbesparende skap og lagringsplass.

Loftseng for voksne – sikre personvernet til tross for det lille boarealet

Loft-seng-voksne-plassbesparende-liten-leilighet-moderne-hvitt-svart-tre-metall

Et problematisk poeng med de små leilighetene er mangel på personvern. Betong designer møbler for små hotellrom som bringer alt under ett tak – moderne design, funksjonalitet og private områder. Loftsengen for voksne ligger bak en lamelvegg med et naturlig treutseende. Trappen som fører til soveområdet kan flyttes inn i skapkonstruksjonen, så den forblir usynlig og plassen under og over trinnene brukes til lagring.

Loftseng for voksne som en plassskapende løsning for unge familier med babyer

Loft-seng-voksne-plassbesparende-liten-leilighet-indirekte-belysning-murstein-vegg-hvit

L. McComber Architects redesignet en 65 kvadratmeter stor leilighet for små familier og laget et funksjonelt soverom for foreldre og småbarn ved hjelp av en loftseng. Konstruksjonen av sengen for voksne er i romhøyde, over barnesengen. Den elegante designen er utformet av støpt tre i en ogran -form. Et tilstrekkelig høyt tak er et viktig krav for et design som dette.

Loftseng for voksne konverterer områdene i det trange rommet

Loft-seng-voksne-plassbesparende-liten-leilighet-tre-skap-trinn-moderne

Liten, 50 kvadratmeter stor ettroms leilighet ble rekonstruert av Jordan Parnass Architecture og delt inn i forskjellige områder i et enkeltrom. Interiøret er utelukkende designet i tre og hvitt og har en spesielt koselig effekt. Den spesialdesignede loftsengskonstruksjonen gir mulighet for å dele stue og soveplass og samtidig oppfatte dem som en enhet.

Loftseng for voksne mulig i rom med stor takhøyde

Loft-seng-voksne-plassbesparende-liten-leilighet-tre-moderne-bjørk-dekorasjon

En loftseng er ikke for alle, men den perfekte løsningen for små rom med stor takhøyde. In Situ designet et soverom på en måte som en loftsbygging og konverter leiligheten mer eller mindre til en ekte mansard.

Loftseng for voksne for små leiligheter med loftkarakter

Loft-seng-voksne-plassbesparende-liten-leilighet-metall-gardiner-moderne

En liten leilighet tilbyr ikke mange alternativer for alle aktiviteter hjemme, spesielt for separate sove- og oppholdsrom. Nookarchitects lyktes til og med med å integrere en garderobe med en funksjonell loftseng for voksne og samtidig la det være ledig plass til hverdagslige aktiviteter. Det er et lite omkledningsrom under sengen med gardiner for at det ikke skal se rotete og uryddig ut.

Previous Post
Lag et paradis i den lille hagen din
Next Post
Fototapeter i anlegget: tips for moderne rom- og veggdekorasjon!