15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Praktiske ideer for møbeldesign solbord Lucio av Studio Natural

idé til møbler praktisk lader for nettbrett

Det italienske selskapet Studio Natural har en spesielt praktisk idé for Møbeldesign utviklet og skapte elementet “Lucio”. Overbevis deg selv om funksjonen til arbeidet!

Praktiske ideer for møbeldesign sparer tid

idé for møbeldesign svart overflate praktisk talt ny

Dette interessante sidebordet er et resultat av designernes gode, upåklagelige arbeid. Praktiske ideer for Møbeldesign er mer og mer trendy. De hjelper folk med å spare tid og penger. Solcellepanelet er koblet til et batteri og lader det. Dette batteriet kan deretter lade forskjellige elektroniske enheter. For å skape en prestasjon bruker elementet både sollys og kunstig lys. Prosjektet er ment å være en del av det samlede anlegget. Møbelet ser vakkert ut, sparer plass og hjelper eieren. Den lagrer energien i interiøret og lader daglig arbeidsutstyr som smarttelefoner og nettbrett. Så du kan i det minste nyte din favorittatmosfære i tillegg til arbeidet. En rimelig investering som kan spare deg for tid og penger.

Kreativt møbeldesign dekker dagens behov

ideer slots midt på elektriske apparater for å lade treben

Den interessante Møbeldesign forvandler det nye Lucio -verket til et fleksibelt møbel som kan plasseres hvor som helst – til og med langt unna veggen og stikkontakten. Fordelen er at du kan ta vare på dine personlige og forretningsmessige forhold uforstyrret ved hjelp av sidebordet. Du kan sitte hvor du vil uten å måtte bekymre deg for strømforsyningen. Solcellepanelet gir nok energi og lader enhetene dine. En veldig praktisk idé som gjør deg og arbeidet ditt uavhengig av vegger og stikkontakter. Ta en titt på de interessante bildene av dette designerbordet, og du vil legge merke til de mange fordelene for deg selv. Funksjonalitet og estetisk design kommer til syne.

Daglig arbeidsutstyr som smarttelefoner og nettbrett kan belastes

ideer til å plassere elegante møbler langt veggkontakter

Det kreative og funksjonelle elementet kan også plasseres langt fra vegg og stikkontakt

ideer møbler solcellepanel integrert batteri kreativ design

Previous Post
Glassbord for ren eleganse i stua
Next Post
Å bruke terrakotta blomsterpotter annerledes: 20 ideer for hjem og hage