15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Glassbord for ren eleganse i stua

med oppbevaringsalternativ-salongbord

Av Glassbord er en klassiker blant stuemøbler. Dagens modeller laget av geometriske eller runde, organiske former gir mer friskhet og modernitet og er en flott aksent. På grunn av det transparente materialet er ikke salongbordene i glass for merkbare, noe som får stua til å virke mer romslig. Glassbord ser ikke bare elegant og moderne ut. Akkurat som modellene laget av andre materialer, kan de være praktiske og tilby ekstra lagringsplass der du kan lagre for eksempel et blad eller en bok. Men orden er dagens rekkefølge, fordi alt som er i et salongbord i glass er godt synlig!

Salongbord laget av glass i forskjellige utførelser

ovalt sofabordpyramiddesign

Utseendet på disse salongbordene er ikke begrenset til fargeløs gjennomsiktighet. Men tvert imot! Det finnes utallige modeller laget av farget glass. Hele glassbordet kan oppbevares i én farge, eller du kan velge kombinasjoner av flere farger, noe som kan pusse opp plassen på en fantastisk måte. Det er imponerende varianter der forskjellige farger brukes til bordbenet. Fargen svart er også veldig populær. Det minner om høypolert tre, men ser enda mer elegant ut i form av farget glass.

Glassbord og den foretrukne geometriske formen

med rektangulære kanter og metalliske ben

Liker du et enkelt og rundt salongbord laget av glass eller foretrekker du kantete, geometriske former for designet? Varianter med avrundede kanter er også tilgjengelige, og disse er ideelle for moderne møbler i minimalistisk stil. Bordbena kan også være laget av glass. Det er ikke lenger noen grenser for designet.

Bordbena av drivved og metall

Sofabord med drivglass

Synes du at et salongbord utelukkende av glass er for mye av det gode? Deretter kan du velge en modell der bare bordplaten er laget av glass. Det finnes forskjellige varianter av tre, metall, rotting og mer til bordbena og støttene. Et glass salongbord med drivved som støtte er spesielt effektivt fordi det nesten ligner et kunstverk. Men effektive bordben kan også være laget av metall, som representerer en lang rekke figurer. På denne måten ser salongbordet, som allerede er luksuriøst takket være glassplaten, enda mer elegant ut.

Individuelle salongbord med lite lagringsplass

svart bord-laget av glass-individuelt oppbevarbart

Hvis du foretrekker en unik modell for glassbordet som ingen andre eier, kan du også få det laget spesielt. Fordelen her er at du perfekt kan tilpasse størrelsen på salongbordet til ledig plass i stua. Du kan også selv bestemme om bordet skal ha flere rom for stuing. Du kan kombinere flere modeller som gjorde et godt inntrykk på deg da du lette etter det perfekte salongbordet for å lage et individuelt salongbord i glass. La alle ideene dine om form, materialer, lagringsplass og farger settes sammen til en uforglemmelig og unik modell.

Å velge et salongbord som en ekte opplevelse

svart-salongbord-med-skyve-elementer

Med så mange alternativer blir den lett lydende oppgaven med å finne et passende salongbord i glass til en komplisert opplevelse. Men vi vil gjerne hjelpe deg ved å gi deg et innblikk i salongbordene i glass. I denne artikkelen viser vi deg noen virkelig imponerende, moderne modeller som vil gjøre stua din til en oase av velvære. Når du velger, må du sørge for at formen og fargen på glassbordet også matcher resten av interiøret. Til syvende og sist kan du imidlertid være sikker på at de er en investering som garantert vil lønne seg! Uansett hvilken modell du velger, er resultatet utrolig eleganse.

Stål, tre og glass

Bord av stål-tre og glass-til-salongbordet

oval-salongbord-med-hvit-versjon

bølgeformet-salongbord-med-krakk

moderne-salongbord-utførelse-gjennomsiktighet

med-hvit-versjon-og-glass-plate

med-metallic-ben-optisk salongbord

Sofabord-med-plass-for-krakk-å-stuve bort

Sofabord-med-glass-topp-og-tre-ramme

Trestamme og glassbord salongbord

Avrundede kanter-salongbord med glassplate

Previous Post
50 eksempler på profesjonelt utformede kjøkken med øy
Next Post
Lag Fluffy Slime selv – 3 oppskriftsideer med kunstsnø og svamp i enhjørningsfarger