15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Massive tremøbler – et moderne tillegg til hjemmet ditt

Massivt tremøbler bord-individuelt-design-moderne-levende-dekorasjon-m15-master-devinanais

Bruken av naturlige materialer for innredning av hjemmet blir stadig viktigere og møblene er i fokus. I dag introduserer vi noen interessante og moderne Massive tremøbler av kjente designere. Møbler av naturlig tre passer inn i alle rom, selv på badet. De gir også ekstra sjarm og er et stilig tillegg til hjemmet ditt.

Oppdater atmosfæren i leiligheten med møbler i massivt tre

Massivt tremøbler sedertre-lenestol-rørformet-hylle-valnøtt-spisebord-massivtre-stoler-riva1920

Disse kreative møblene fra designerne fra Riva1920 er av høy kvalitet, elegante og i harmoni med naturen. De er håndlaget og har et attraktivt utseende. Sedertre lenestol er et kunstverk som er ideelt for innendørs og utendørs. Bokhyllen med flere rom er laget av samme tremateriale, har en roterende base og er tilgjengelig i forskjellige størrelser. Valnøttbordet ser moderne ut og er også veldig bærekraftig.

Imponerende massivt tremøbler gir hjemmet en naturlig følelse

Massiv tremøbler bokhylle-al-valnøtt-aluminium-justerbar-føtter-horm.it-toyo-ito-sendai

Massivt tremøbler er veldig trendy i det siste, da det gir en miljøvennlig følelse. For eksempel kan du føle deg som om du er utendørs med denne SENDAI -bokhyllen fra HORM.IT. Treelementene minner om trestammer og er totalt imponerende. Designeren – Toyo Ito – brukte or og valnøtt til utførelsen. Treverket er kombinert med aluminiumspaneler og hyllen har justerbare føtter.

Massivt tremøbler kan ha forskjellige former

Massive tremøbler moderne-bokhylle-valnøtt-uvanlig-design-albero-gianfranco-frattini

ALBERO bokhylle av Poltronafrau er et kunstverk som ble laget av designeren Gianfranco Frattini. Tanken med dette moderne møbelet er å stå oppreist fra gulv til tak. Den har også en mekanisme som gjør at den kan snu og er veldig stabil til tross for utseendet.

Massive tremøbler med mer enn én treslag

Massiv tremøbler benk-fem-typer tre-arkert-design-ripples-toyo-ito-horm.it

RIPPLES -benken er igjen et design av Toyo Ito og produsert av HORM.IT. Dette møbelet imponerer med mangfoldet av materialer som brukes. Kombinasjonen kirsebær, aske, valnøtt, mahogni og eik danner det buede designet og skaper en elegant og komfortabel benk.

Møbler i ekte tre med et unikt design

Alma -konsollen av Amarist Studio er et unikt bord med eksotiske linjer laget av Amazonian Palo Santo massivt tre. Designerne oppnår en bedre fremtid for miljøet gjennom sine møbler. De geometriske formene representerer en balanse mellom natur og menneskehet. Dette møbelet er perfekt for alle som setter pris på kunst.

Tilpass møbler i heltre til ditt interiør

massivt tremøbler-sidebord-rektangulær-stue-høy-lav-Kina-besana

De rektangulære CHINA -salongbordene fra Besana er forbedret med en forbindelse mellom massivtre og metallplater. De er tilgjengelige i to varianter – høy eller lav. Bruken av forskjellige tresorter i forskjellige farger gjør at den kan tilpasses dine eksisterende møbler.

Hjemmemøbler av naturlig tre er tydelig preget av stabilitet

massivtre-møbler-rektangulære-spisebord-benker-mørk-setting5-valcucine

I moderne interiørdesign blir stoler i stadig større grad erstattet av andre sittemøbler. SETTING 5 spisebord med banker laget av massivt tre av Valcucine er en elegant, men også lettstelt avgjørelse for større rom. Behandlingen av overflater av naturlig tre gjøres best med oljer.

Naturmaterialer har en positiv effekt på møblene og omgivelsene

heltre møbler-rektangulær-forlengelse-bord-håndlaget-valnøtt-elettraday-cantiero

For produksjon av massivt tremøbler brukes treet som råvare, noe som etterlater objektene naturlige. Møblene har også en antibakteriell effekt fordi de kan puste. Valnøtten som ble brukt til ELLETRA DAY forlengelsesbord av Cantiero har en varm farge og et elegant design. Muligheten for å trekke seg ut er alltid fordelaktig hvis flere mennesker ville sitte ved bordet.

Massive tremøbler er egnet for montering på veggen

massivt tremøbler-stue-hylle-eik-fakta-yngve-ekström-svedese

Designeren Yngve Ekström designet Fakta bokhylle for Swedese slik at den kan festes både på gulvet og på veggen. Hyllen fungerer også som en beholder med sine innebygde skap.

Innredning med massivt tre for en moderne atmosfære

massivt tremøbler-garderobe-moderne-skyvedør-horisontale striper-amado-pietro-arosio

Skyvedørene med mørk stripe gjør AMADO -garderoben av designeren Pietro Arosio til et høydepunkt i rommet. Møbelet laget av wenge og mørk valnøtt tilbyr rikelig med lagringsplass og kan produseres i forskjellige størrelser av EmmeBi Design.

Massive tremøbler – også egnet for bad

heltre møbler-forfengelighet-servant-ekte tre-håndlaget-massivt-keramikk-flaminia

Massivt tre kan også brukes på badet. Solid servant av CERAMICA FLAMINIA viser en interessant idé for baderomsinnredning. Likevel ser det enkelt, men vakkert ut.

Kombiner naturlige møbler med speil

massivt tremøbler-valnøtt-garderobe-skyvedører-speil-elettranight-cantiero

ELETTRA NIGHT -garderoben i valnøtt fra Cantiero passer perfekt til soveromsmøblene. Kombinasjonen med speil eller skinn er imidlertid stilig og moderne.

Møbler laget av naturlig tre – også ideelt for utendørs

heltre møbler-krakk-ekte tre-ull-innendørs-utendørs-moderne-swithy-ts-studio-twosix

Disse vakre SWITHY krakkene er designet av TS Studio og er produsert av Two Six. Massivtre er håndlaget og gjør det veldig bærekraftig. Toppen er polstret med et portugisisk ullstoff som er tilgjengelig i forskjellige farger. Du kan også bruke disse moderne krakkene utendørs, for eksempel i hagen.

Hjemmemøbler med fleksibel bruk

massivtre-møbler-fleksibel-beholder-hylle-valnøtt-eik-kazuhide-takahama-w54dada-cassina

W54 DADÀ -designet av Kazuhide Takahama og Cassina er en kombinasjon av et møbel med møbler og en bokhylle, og består av individuelle elementer som kan kombineres på forskjellige måter. Slik får du det nøyaktige møbelet i heltre du trenger.

Soveromsmøbler i massivt tre for en god natts søvn

heltre møbler-brun kommode-soverom-valnøtt-torino-pininfarina-riva1920

Massivt tre regulerer fuktigheten, så det er egnet for produksjon av soveromsmøbler, inkludert senger. TORINO -sengen med sidebord fra Pininfarina er et produkt fra Riva1920 som er laget av valnøtt og sikrer et sunt klima i rommet.

Skjenker i naturlig tre i minimalistisk stil

heltre møbler-skjenk-veggmontert-alm-lønn tre-minimalistisk-jantar-ado-avdagić-håndverker

Den minimalistiske designen til JANTAR -skjenkene er av Ado Avdagić. Artisan lager dem av forskjellige typer massivtre, for eksempel alm og lønnetre.

Stoler i massivt tre – en skikkelig komfort når du sitter

møbler i massivt tre-lenestol-praktisk-bøk-eik-valnøtt-merano-alexander-gufler-ton

Produksjonen av lenestoler av massivt tre garanterer komfort og moderne design. Avhengig av interiøret kan naturlig tre brukes i forskjellige farger. MERANO lenestolene, designet av Alexander Gufler og produsert av TON, er stabile og likevel veldig lette.

Massivt trebord for et sunt klima i spisestuen

massivt tremøbler-spisebord-naturlig tre-moderne-rektangulær-eclettica-castle-devinanais

En viktig egenskap ved møbler i heltre er at det ikke er elektrostatisk. Det rektangulære CASTLE -bordet fra Eclettica -samlingen av Devina Nais gir en hyggelig og koselig atmosfære i leiligheten din.

Veggmonterte baderomsmøbler av massivt tre – moderne og praktisk

massivt tremøbler-vask-under-skap-skuffer-veggmontert-parker02-snekker

PARKER 02 er et skap for servanter med innebygde skuffer fra Karpenter som er festet til veggen. Skuffene er bygget asymmetrisk, noe som gir eleganse og smak til hele møblementet, men de er praktiske og stilige.

Previous Post
50 eksempler på profesjonelt utformede kjøkken med øy
Next Post
Lag Fluffy Slime selv – 3 oppskriftsideer med kunstsnø og svamp i enhjørningsfarger