15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

7 uvanlige ideer for moderne radiator design

ideer for moderne radiator design bambus gull

Det hender ofte at radiatoren hjemme egentlig ikke passer inn i interiøret fordi designet er ganske vanlig og kjedelig. Så vi foreslår deg 7 uvanlige og interessante ideer for å unngå dette problemet ved å følge disse eksemplene moderne radiator design se på.

Idé for moderne radiator design – K8 radiator i bambus utseende

ideer for moderne radiator design bambus sølv

Vi er definitivt glade for de dekorative radiatorene fra K8 radiator. Svært ofte ser radiatorene på det elegante og moderne interiøret. Vi gjør vårt beste for å skjule dette, men dessverre ofte til ingen nytte. Derfor foreslår vi denne interessante ideen for deg moderne radiator design av K8 Radiatori. Selskapet produserer innovative radiatordesigner for interiøret i hjemmet. Som et eksempel har vi valgt radiatoren med et bambusutseende. Han var inspirert av naturen. Denne radiatoren tar den slanke formen på bambusplanten og gjør den til et moderne dekorativt element som ikke bare matcher interiøret ditt, men også forbedrer det.

Bruk et moderne radiatordesign som et anheng på badet

ideer for moderne radiator design klut anheng

Den elegante radiatoren fra Runtal legemliggjør hva hvert moderne bad skal være – komfortabelt, koselig og stilig. Archibald -modellen ble designet som en varmeapparat og en håndklehenger samtidig, noe som gjør den til et fasjonabelt tillegg til badet ditt. Denne uvanlige ideen for moderne radiator design ble designet av Leonardo Salzedo. Kromradiatoren er laget av et vridd stålstykke som snur og danner fire anheng under hverandre. På denne måten kan du tørke av håndklær og tørke badekåpen.

Radiator i rustikt design fra Brandoni

ideer for moderne radiator design rustikk radiator

Denne ideen for moderne radiator design fra Brandoni er et perfekt tillegg til ditt rustikke interiør. Coblonal radiatoren ble designet av den italienske produsenten sammen med arkitektstudiet Coblonal Arquitectura. Den har et fantastisk datert utseende med en industriell vri som var inspirert av de gamle bygningene og fabrikkene. Radiatoren med en rektangulær form er laget av en stålplate og har noen få riper og mangler som gir designeren en ekte karakter. Denne radiatoren har en rustikk følelse og er til og med tilgjengelig med plass til badehåndklær.

Designer radiatorer fra Fondital – Dafne -modellen

ideer for moderne radiator design dafne kvinner kropp

Dafne Radiator er et unikt design fra produsentens Black Label -kolleksjon Fondital, som bare inneholder åtte andre modeller. Dette eksempelet for moderne radiator design ble vist på messen Expocomfort i Milano og er et produkt av to strålende interiørdesignere, hvis samarbeid skapte denne originale dekorasjonen. Radiatoren kan settes opp i alle rom. Du kan velge mellom noen få forskjellige varianter – hver et kunstverk i seg selv. I tillegg til det estetiske utseendet, vil denne radiatoren tiltrekke alle med sin varme. Black Label -samlingen ble laget utelukkende i Italia.

The Grandeur radiator design av Aeon – en varm benk

ideer for moderne radiator design benk stål

Hvem visste at en radiator kunne være et så stilig møbel? Grandeur -modellen er en stilig seteradiator fra Aeon med en oppvarmet benk for optimal komfort. Denne radiatoren, inspirert av den klassiske designen, har armlener dekorert med blomster og ornamenter og en klassisk rektangulær profil laget av krom som passer godt til ethvert moderne interiør. Denne ideen for moderne radiator design er spesielt egnet for inngangspartiet med sin varme. På badet blir benkradiatoren et koselig sted hvor du kan varme opp etter dusjen. I korridoren blir Grandeur -modellen ganske enkelt et elegant fokuspunkt. Hvis du kombinerer radiatoren med et sidebord eller et kunstverk på veggen, vil det definitivt ikke bli oversett.

Azzara -radiatoren fra Aestus – original design for hjemmet ditt

ideer for moderne radiator design innovativ modell

Foretaket Aestus forårsaket en revolusjon i Storbritannia med sin ukonvensjonelle radiatorsamling. Azzara -modellen er spesielt interessant. Hvem kan gjette at noe så vakkert også kan være så funksjonelt. Denne ideen for moderne radiator design er hver designer sin drøm. Vi skal ikke lenger tolerere de tradisjonelle modellene av de gamle radiatorene. Aestus er et selskap som ble grunnlagt i 1999 og siden da har hovedmålet vært å konvertere rustfritt stål til radiatorer. Aestus -designene kan sees på forskjellige messer over hele Storbritannia

Varmepaneler laget av glass fra Thermoglance – den innovative oppvarmingen

ideer for moderne radiator design varmepanel glass

Denne uvanlige ideen for moderne radiator design tar oss bort fra tradisjonelle radiatorer og presenterer en innovativ type oppvarming. Det elegante varmepanelet av glass vil nesten umerkelig gi rommet ditt mer stil. Thermoglance -radiatorene kan reguleres av en kronotermostat, som registrerer romtemperaturen og justerer oppvarmingen deretter. Disse glassvarmepanelene er enkle å sette opp og trenger bare en strømtilkobling. Denne kjøleribdesignen sparer mye plass, er nesten umerkelig og lydløs – slik vil oppvarming se ut i fremtiden.

Previous Post
Nedhengt tak med indirekte belysning som dekorasjon
Next Post
Billige karnevalskostymer for hele familien – 23 ideer