15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Skjenk av bøk – 10 imponerende møbeldesigner

Ideer til eikeskjenk

Bøk er en av de mest utbredte treslagene i Europa, og det er ikke uten grunn at den er så populær. For det første er det enda mer massivt enn eik. Avhengig av alder kan treet ha en annen farge, alt fra gulaktig til rosa til brunrød. Men alle nyansene har en ting til felles: De skaper en koselig, varm atmosfære i rommet. Selv om bøk tre er et solid og seigt materiale, er det fortsatt elastisk og solid, noe som gjør dette treet perfekt for å lage hjemmemøbler. Det brukes ofte til parkett, trapper eller finér. I denne artikkelen vil vi introdusere deg for et moderne møbel laget av dette treverket.

Skjenk i bøk i forskjellige utførelser

Skjenk i bøk med metallhåndtak

Det er det som er ment Skjenk av bøk, som i sin farge, mønster og design, samt den funksjonelle lagringsplassen, lett kan overgå alle andre typer skap. Enten i en moderne stil i kombinasjon med metall som aksenter eller i en enkel, minimalistisk stil uten håndtak og med et skyvesystem – variantene er uendelige. I det følgende har vi satt sammen noen gode eksempler på bøkeskjenken for at du skal vise deg hvor forskjellige designene er. La deg imponere over de originale og praktiske designene og få din egen bøkeskjenk for å fullføre interiøret.

Skjenk “Fidar” bøk

Jose Pascal skjenk ideer

Dette originale møbelet er designet av José Pascal. Den består av tre skuffer samt en skapdel med skyvedører, som tilbys i forskjellige fargekombinasjoner. Det er spesielt fremvist av de fire skapbena. Skjenken fås også i eik.

 Skjenk “Elea II” med mange skuffer

Skjenk-Elea-2-av-Hülsta

Til tross for den enkle designen, er dette en flott modell, som får en effektiv og elegant aksent på grunn av de midtre, hvite skuffene. Den imponerende designen støttes av de manglende håndtakene. Skuffene kan åpnes ved hjelp av et innovativt skyvesystem.

DIVA Iowboard fra Holzmanufaktur

lowboard-Diva-Holzmanufaktur

Du får et enkelt, men veldig elegant og effektivt design med denne bøkeskjenken. Selv om den bare består av ett rom, har den tilstrekkelig lagringsplass.

 DIVA skjenk fra Holzmanufaktur

Diva-skjenk-med-hvit-overflate-lowboard

Like imponerende og med noen flere rom og skap er denne modellen fra samme produsent. Den er også laget av massiv bøk og kan også bestilles fra andre tresorter.

 AK 1300

AK-1300 design laget av bøk

Vil du ha en bøkeskjenk som har en annen form enn alle de andre? Hva synes du om den ovale formen til denne modellen? Den er designet av Nissen og Gehl og er en kombinasjon av tre og metall.I tillegg til bøk er skjenken laget av fire andre tresorter.

“Brio” skjenk

BRIO-by-Sasha-Lakic

Med denne moderne bøkeskjenken kan du velge mellom 28 farger. Den fantastiske designen kommer fra Sacha Lakic og passer for alle moderne hjemmemøbler. Få mer lagringsplass med stil.

Cubus skjenk av bøk

cubus-skjenk-laget av tre-lakkert

En annen skjenk av høyeste kvalitet er “Cubus”. Ulike rom, skuffer og skapdeler med skyvedører, som også kan kombineres med hverandre, er mulige. Modellen er ideell for å utvide interiøret på en stilfull måte.

 “Edmund” skjenk av Nhoma

skjenk-Edmund-som-en-kommode-i-sove-området

Mottoet for denne imponerende skjenken i bøk er enkelt og minimalistisk. Designet sikrer et ryddig og ryddig utseende i alle rom. De tre store skuffene gjør skjenken perfekt til soverommet i stedet for en kommode.

 “ENNA” skjenk av bøketre

Enna skjenk i bøk

Bøket i denne modellen gir rommet en flott atmosfære. Du kan bestille den med eller uten metallføtter. De mange rommene gjør det perfekt for kjøkkenet. For eksempel kan du lagre det fine serviset i det, som bare tas ut av skapet for høytider og ved spesielle anledninger.

Punxa skjenk

Punxa skjenk laget av tre

Leter du etter et ekstravagant design for skjenken i bøk? Hva med denne moderne modellen laget av interessante former og en fargeaksent i grønt. Dette garanterer at skjenken ikke vil gå ubemerket hen. Krydre opp stuen din!

Previous Post
Møbler ideer for sittegrupper på kjøkkenet – plassbesparende og koselig
Next Post
Bygg en loftseng selv med Ikea -møbler – design av senger med lagringsplass