15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Møbler laget av glass og keramikk fra Metropolis-serien presenterer en mikroarkitektur

møbler laget av glass og keramisk tonelli design mini -arkitektur

I dagens innlegg vil vi presentere deg for den nye designermøbelserien fra Tonelli Design. De moderne designermøblene fra Tonelli Design er en vellykket, harmonisk kombinasjon av sjarmen til glasset og keramikken med marmoreffekt. I det moderne utseendet på de edle møblene er to materialer sammenvevd, som er preget av forskjellig dybde og intensitet. Den nye samlingen av Giuseppe Maurizio Scutellà ble kalt Metropolis. Dette navnet ble selvfølgelig ikke valgt ved en tilfeldighet.

spisebordsmøbler i glass og keramisk elegant ramme

Designeren refererer til stumfilmen med samme navn av Fritz Lang fra 1927, som skildrer en ny, futuristisk utseende verden. Ved å velge dette navnet fremhever designeren det arkitektoniske konseptet som er skjult bak hans nye prosjekt. Møblene i glass og keramikk er et uttrykk for forsøket på å bryte vekk fra det tradisjonelle konseptet med det firbeinte bordet og å skape en ny generasjon møbler gjennom en unik mikroarkitektur.

glassbase klart glass møbler metropolis

Alle glass- og keramiske møbler i Metropolis -serien av Scutellà er utstyrt med en sentral ramme av klart eller røkt glass, som består av glassruter som er sveiset loddrett sammen. De enkelte komponentene har forskjellige lengder og høyder og er festet til hverandre i forskjellige vinkler. De attraktive bordplatene er tilgjengelige i forskjellige størrelser laget av glass og i tre polerte versjoner med marmorlook: Noir Desire med gull- og bronsetråd, Calacatta Arabescato med gråbeige tråd og Grigio Orobico med lyst og mørkt korn. Spisestuen, stuen og sidebordene i Metropolis -serien utstråler en estetisk renhet som er oppnådd gjennom størrelse, redusert tykkelse og høy teknisk utførelse.

metropolis bord kvadratisk base mørk

Designglassbordet Metropolis er utvilsomt et høydepunkt i moderne italiensk glassdesign. Den ekstravagante basen består av skråstilte glassruter. Bordplaten var laget av lett sikkerhetsglass.

Bordplate i marmorlook med gulltråd i klart glass

Dette designede spisebordet fascinerer med den stilige og luksuriøse blandingen av glass og marmor. Takket være den polerte overflaten ser den keramiske bordplaten villedende ut fra ekte til ekte marmor. Glassrammen på Metropolis -bordet fremkaller et interessant, vekslende spill av lys og skygge gjennom arrangementet av de enkelte glasselementene. Det ekstravagante designbordet er veldig lett å ta vare på, og er som de andre produktene fra serien tilgjengelig i forskjellige størrelser, så vel som i glass- og keramiske versjoner.

stue bord marmor utseende møbler laget av glass og keramikk

Ta en titt på andre glass- og keramiske møbler fra Metropolis -samlingen i vårt bildegalleri!

salongbord rundmarmor beige røkt glass

tonelli design røyket glass keramisk bordplate

glassruter, bordplate, keramisk grå

glassunderlag glassruter arrangement klart glass

bord, glassplate, glassramme metropol

konsoll glass keramisk svart tonelli design

metropolis konsoll tonelli design metropolis

sidebordsmøbler av glass og keramisk røkt glass

* Du finner flere samlinger fra Tonelli Design her

Previous Post
Corten stålplate og røde aksenter i et minimalistisk hus i Peru
Next Post
15 kreative upcycling-ideer for gjør-det-selv-veggkroker