15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Shabby chic møbler for et eventyrrom

Shabby Chic møbler hvit-rosa-stue-beige-teppe

Shabby chic er en kombinasjon av gammelt og nytt. Gamle møbler, antikke bilderammer eller lysekroner brukes ofte til dette. Det nye utseendet gir deg et feminint og romantisk, men samtidig elegant utseende. For dette er møbelet behandlet på en slik måte at det får et gammelt, slitt utseende. Nå bør du ikke la deg lure av dette ordet, fordi den resulterende effekten ser alt annet enn loslitt ut (som for øvrig er den tyske oversettelsen av “loslitt”). Når det gjelder fargene på Shabby chic møbler glade man unngår. Pastell, delikate farger brukes, men alle mulige nyanser er tillatt. Hvit, antikk hvit og forskjellige lysegrå toner, beige og lyseblå, rose og gul er spesielt populære.

Shabby chic møbler og dekorasjon

loslitt-elegant-dekorasjon-metall-krystallglass

Et bredt utvalg av blomster og tilbehør kan brukes til å markere den fantastiske stilen til Shabby Chic -møblene med matchende dekorasjoner. For eksempel er dekorative gjenstander i sølv, pioner eller syriner egnet. Hvis du vil bruke puter til pynt, bruk skinnende silke eller fløyel. I prinsippet er alt som er naturlig tillatt. Håndlaget er også en god idé. Så enten det er heklet eller blonder eller håndblåst glass – du kan ikke gå galt med disse materialene. Rommet kan se enda mer elegant ut hvis du bruker krystall for å matche de loslitt elegante møblene. Blomstermotivene kan også gjentas i tapetet, på teppet eller i form av ornamenter.

Shabby chic møbler for en eventyrlig atmosfære

Ta en titt på flotte eksempler her for å få en ide om eventyrstemningen du kan oppnå med loslitt elegante møbler og matchende dekorasjon.

1. Kommode

loslitt-elegant-soverom-møbler-kommode-blå

Det originale treet skinner gjennom i denne vakre kommoden. Det flotte utseendet støttes av de buede linjene i dette møbelet.

2. kommode i antikk hvit

loslitt-chic-møbler-høy kommode-gammel-hvit-skuffer

Antikk hvitt ble valgt som fargen på denne høye kommoden. Føttene og håndtakene til de enkelte skuffene er utsmykkede og skaper et romantisk utseende. Bare se hvor flott blomstertapetet kan gå med shabby chic møbler.

3. Shabby chic møbler i stua

loslitt-chic-møbler-stue-møbler

Med dette anlegget ble ikke shabby chic -stilen reddet. Men som du kan se, er resultatet en fantastisk atmosfære. Her oppnås det ved å kombinere forskjellige Shabby Chic -møbler i forskjellige farger. Men dekorasjonene bidrar også.

4. Shabby chic møbler på kjøkkenet

loslitt-elegant-kjøkken-krem-møbler-rosa-tilbehør

Hva synes du om dette drømmende kjøkkenet i shabby chic stil? Vi har virkelig ingen ord. Den nye kjøkkenkroken ble kombinert med shabby chic møbler i form av en gammel, utsmykket matlagingsøy og et gjenbrukt skap. Og resultatet er fantastisk! Blomstermotiver ble valgt som dekorasjon for duken, for kjøkkenhåndklær, men også for de synlige oppvasken. Elementene i rose er fantastisk markert av den blågrønne veggen i bakgrunnen. Matlaging er enda morsommere på dette kjøkkenet.

5. Shabby chic møbler på soverommet

loslitt-chic-møbler-soverom-møbler-rosa-mønster-sengetøy

Selvfølgelig er den shabby chic -stilen også perfekt for soverommet. Faktisk tror vi at det er sikkert å lage fantastiske drømmer. Sengen, garderoben og toalettbordet er laget av antikk hvitt og, som du kan se, blomstermotivene i form av et sengeteppe, kunstige og ekte blomster og en lampeskjerm danner aksentene.

6. Shabby chic møbler – spisebord og stoler

Shabby Chic-møbler -spisestue-møbler-hvit-rosa

Du kan også innrede din spisesal i denne stilen. Som du kan se i dette eksemplet, var bare kantene på stolene og bordbena slitte. Setene og bordplaten har et nytt utseende. Du tror ikke det er den perfekte kombinasjonen av gammelt og nytt?

7. Shabby chic møbler – salongbord

Shabby Chic møbler salongbord-blå-krem-deco-grener

Salongbordet bør ikke mangle i noen stue. Hvis stuen din er innredet i en shabby chic stil, bør salongbordet også matche det. En pastellblå ble valgt her. Og selv om blått faktisk er en kald farge, ser det ut til å utstråle en viss varme i dette tilfellet. Naturlige kvister, stearinlys og en gulvlampe i shabby-stil brukes til dekorasjon.

8. Shabby chic møbler – gyngestol

Shabby Chic Furniture - gyngestol - babyrom - rosa sittepute

Gyngestolen er et drømmemøbel i seg selv. Hvem liker ikke å svinge på en kald vinterdag med en kopp te og en bok foran peisen? Forestill deg nå hvilket inntrykk en koselig gyngestol shabby -stil ville ha. For eksempel ble antikk hvitt valgt i kombinasjon med roser og blomstermotiver. Det perfekte valget for et romantisk babyrom. La din lille datter sove!

9. Shabby Chic Furniture – Closet

Shabby-chic-furniture-closet-floral decoration

Et virkelig unikt skap er dette eksemplet. De blomsterdekorasjonene i en nyanse av gul skaper en fantastisk aksent til det ellers hvite treet. Krydre kjøkkenet ditt med et slikt skap, så får du et unikt møbel som ingen enkelt kan etterligne.

10. Shabby Chic Furniture – Dressing Table

shabby-chic-furniture-bedroom-dressing-table-mirror

Fantastisk, ikke sant? Møbelet alene er oppfyllelsen av nesten hver dames drøm. I kombinasjon med den loslitte stilen blir det kosmetiske bordet enda mer perfekt. Og med denne gleden vil sminke og frisyre definitivt bli bedre.

Previous Post
Moderne tepper og veggbelegg fra Kyle Bunting
Next Post
Bygg et dukkehus selv og organiser et lekeområde på barnerommet