15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Sett virkelig dekorative hyller i rampelyset som interiørmøbler

hyller interiør-lagring-funksjonell-estetikk

En hylle har lenge siden sluttet å være en enkel vare. Du kan finne ut her hvordan du skal sette opp hyller på riktig måte. Vakre skjenker med topp, bufféhyller tilbyr ikke bare tilstrekkelig lagringsplass, men er også et tenkt blikkfang som tilbehør i rom. Enten på kjøkkenet til daglig porselen eller som et dekorativt og oppbevaringsskap, for eksempel i stuen, kan alle typer hyller i forskjellige farger og former brukes på en rekke måter. Den edle designen av porselen kan ikke bare oppbevares på en hylle. Det ville være synd. Ved å markere en hylle, blir den edle designen av porselen bak glassdører eller på hyllen et blikkfang. Alle kan forestille seg hvilken effekt vakre brikker har på riktig hylle. I et bufféskap / buffethylle er porselensdeler som sjelden brukes vanligvis dekorert. Den dekorative hyllen har fått en funksjon i våre liv som har til hensikt å beholde praktisk oppbevaringsplass som redskaper. Det kan også se tiltalende ut.

Dekorative hyller tilbyr funksjonell estetikk

Hyller tre-mørke-hvite-organisere-dekorasjonsartikler

Et skap, som i prinsippet inneholder en hylle, kan enkelt konverteres etter behov. En skjenk kan for eksempel enkelt gjøres om til et åpent bufféskap med en ekstra hylle. Dermed kan du få mer lagringsplass og det ser elegant ut. Farge kan spilles med for å sette personlige aksenter. Avhengig av materialets art, kan hyllen lett males om igjen når som helst. Fordelen med en plasthylle er de glatte overflatene på hyllene, som enkelt kan settes i riktig lys med møbelfolie. Selv i et stabilt treutseende, f.eks. Fra La Redoute. Tunge skap oppstilt på rad er ofte ikke lenger nødvendig i dag. De tar altfor mye plass fra boarealet og blokkerer også utsikten over det vesentlige. Hyllene er lette, dekorative og tilbyr like mye lagringsplass, spesielt siden de kan deles opp mer komfortabelt. Det er også mulig å ta alle gulvplater ut av en hylle, dekke sideveggene ved å male dem over eller dekke dem med møbelfolie og feste to glassdører for å gjøre hyllen brukbar som et utstillingsvindu. Hvis du lar det stå åpent, vil et representativt anlegg også ha effekt av et mye høyere estimat. Porselen, vaser, konjakkglass etc. finner stedet riktig plassert på en barhylle. Det er viktig at atmosfæren i boarealene forblir konsekvent.

Åpne hyller som stilig oppbevaringsplass

hyller-tre-rom-butikk-bøker-dekorative gjenstander

Åpne hyller er praktiske og elegante. De kan brukes i alle rom. Støving bør likevel ikke sees på som en skrubbe. Enheter med justerbart lufttrykk blåser støvet vekk. Så du bør ikke la gleden av stilige hjemmemøbler med åpne hyller bli tatt fra deg. På kjøkkenet med et fint gardin eller plisségardin for oppbevaringsglass, i stua med presentable servise / porselen og til kontoret med bøker og blader, er hyllen av uvurderlig verdi.

vegg-hyller-tre-hvit-ordne-bøker-dekorasjon

Hyller er et favorittmøbel i hvert hjem. De er forskjellige i naturen og oppfyller forresten også sitt praktiske formål. Å henge på veggen eller stå i et rom spiller ingen rolle. Et kjøkken er for eksempel et flott blikkfang med hyller for krydder. De vakre krydderbeholderne gjør appetitten din sunnere mat. Som kjent spiser øynene med dem. Selv i hver lille gang er det fremdeles en hylle som ønsker besøkende hjertelig velkommen. Som en paraply og kappestativ med spark eller beregnet for sko, laget ugjennomsiktig med et attraktivt rullegardin. Det samme spillet på badet, det koster ikke mye heller.

Hyller-hjemmekontor-organiser-bestilling

Previous Post
Moderne tepper og veggbelegg fra Kyle Bunting
Next Post
Bygg et dukkehus selv og organiser et lekeområde på barnerommet