15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Innovativt badespeil – høyteknologisk produkt for badet

trendy speil høyteknologisk design dårlig værmelding nyskapende

Med teknologiens fremskritt har høyteknologiske produkter blitt en uatskillelig del av våre liv. Flere og flere designere lykkes med å integrere moderne gadgets i møblene sine. Et utmerket eksempel på dette er Speil på badet av den australske designeren Robert Grynkofki. Det moderne tilbehøret tilbyr mange nyttige tilleggsfunksjoner som kan bringe orden i den hektiske hverdagen.

Det høyteknologiske badespeilet

bad speil høyteknologisk design produkt moderne inovative medier

Av Speil på badet 2.o ser ganske vanlig ut ved første øyekast. Speilet har en rektangulær form med litt avrundede kanter. Den moderne designen uten ramme passer inn i ethvert interiør. Fansen av den minimalistiske stilen vil garantert bli begeistret for den puristiske konstruksjonen. Men førsteinntrykket er feil – bak den enkle konstruksjonen er det et høyteknologisk produkt. Flere kameraer, to LCD -skjermer, bevegelsesdetektorer og en mikrofon er montert bak speilet. Det moderne systemet er multifunksjonelt – det kombinerer hjemmekino, musikkanlegg og nettbrett. Ytterligere funksjoner som stemmestyring og bevegelsesgjenkjenning er integrert.

Moderne badespeil – et høyteknologisk tillegg til badet

bad høyteknologisk design speil moderne forslag inovative medier

Designet tilbyr mange underholdningsmuligheter – du kan lytte til musikk, se nyheter, følge med på været, raskt sjekke e -postene dine eller bare skype med venner. Det innovative høyteknologiske Speil på badet regulerer temperaturen og lyset på badet. Hvem skulle tro at et multifunksjonelt høyteknologisk system er skjult bak en så enkel fasade.

Innovativt badespeil for høyteknologiske fans

bad speil trendy høyteknologisk produktdesign inovativ

Underholdning og luksus på badet

bad speil trendy høyteknologisk design produkt interiør

Previous Post
Kjøkkenopplegg og romlig fordeling
Next Post
Laget med blondedukler for attraktive DIY -dekorasjoner