15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

En designer skjenk med surrealistiske tegninger

Perceptor Designer Skjenk Tieme Rietveld Codex Inferno

Den nederlandske designeren Tieme Rietveld har i samarbeid med Codex Inferno laget en unik håndlaget Designer skjenk som er en perfekt kombinasjon av møbeldesign og moderne kunst. Fra det øyeblikket du ser på denne bemerkelsesverdige designen, vil den bli husket for alltid som et unikt møbel med surrealistiske former.

Percepter – den unike designerskjenken

Designer skjenk perceptor graffiti grå

Percepter, den unike Designer skjenk, har blitt en realitet takket være den moderne tilnærmingen fra det 21. århundre til Talents of Codex Inferno. De kombinerer abstrakte stiler som kubisme, surrealisme for å lage sine egne kreasjoner.

Designer skjenk utvisker grensene mellom ekte og imaginært

moderne skjenk håndlagde tegninger

Designer Tieme Rietveld ønsket å skape noe majestetisk som kombinerer grafikk og illusjonære detaljer. Sammenslåingen av hans synspunkter med de til Codex Inferno har som et resultat opprettelsen av Percepter. Designerskjenken presenterer en kunstnerisk tolkning av moderne møbler, med det formål å fortynne grensen mellom den virkelige formen og de tegnede detaljene. Dens særegenhet ligger i det faktum at den er håndlaget og håndtegnet og er formet av grensen mellom ekte og imaginær.

Skapdørene er nesten usynlige

Designer skjenk uskarpe kanter på skapdører

De lekne linjene på Percepter suppleres med surrealistisk grafikk som skaper grensen mellom det som er ekte og det som er malt for å falme. Kunst har også fått en praktisk funksjon ved å dekorere denne moderne skjenken.

Materialet som det unike skapet er laget av er polerte og lakkerte MDF -paneler. Denne bemerkelsesverdige håndlaget  Designer skjenk selges til en pris av 7999 euro.

 Surrealistiske former og tegninger gir det et kunstnerisk utseende

Perceptor designer skjenkeskap Codex Inferno

uvanlige konturer og nyanser

Designer skjenk uvanlige konturfarger

Designer glassbord – som et prisme som bryter lyset

Previous Post
35 Halloween-sminketips for hele familien
Next Post
22 ideer til dekorative grønnsakshager – nytelse for øynene og ganen