15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Det lave salongbordet i tre imponerer med sin asymmetriske design

lavt salongbord design magasiner roderick vos

Det er ingen regler for å designe en flott komposisjon. Designere kommer alltid med fantastiske design som stuer kan møbleres på en spesiell måte. Og denne moderne Sofabord i tre er et prisverdig eksempel på dette. “Manhattan” er et design av designeren Roderick Vos, den spesielt for det nederlandske selskapet Linteloo var utviklet. Det lave massivtre stuebordet fokuserer på skjønnheten i de asymmetriske linjene som skaper praktisk lagringsplass.

Moderne salongbord av tre med et originalt design

lav salongbord tre design magasinhyller

Treblokkene i forskjellige størrelser og det tomme rommet mellom er en vesentlig del av komposisjonen og gjør dette designersofabordet så unikt. Ulike nivåer og høyder med uvanlige strukturer sikrer at bordet umiddelbart forvandles til et høydepunkt i alle rom og forsterker ethvert moderne interiør. Men bare ta en titt på galleriet og se selv!

Salongbord med asymmetrisk design – et blikkfang i stua

lavt salongbord i tre-manhattan roderick vos

Og moderne interiørstiler, som inkluderer den industrielle stilen, er best egnet for dette salongbordet. På grunn av de forskjellige nivåene har du muligheten til å vise dekorasjoner på en interessant måte og gi dem et spesielt sted. Men hvis du foretrekker å undvære dekorasjon, er det uregelmessige utseendet fortsatt et dekorativt smykke til stua.

trepaneler i forskjellige størrelser skaper tekstur

design salongbord massivt tre asymmetrisk stue

En del kan også brukes til å dekorere med dekorasjoner, mens resten av panelene kan brukes som lagringsplass. Treets mørke farge gir salongbordet ekstra eleganse, som du kan bruke som et supplement til resten av møblene i rommet eller som en fargekontrast.

Elegant form i mørk farge

lav-salongbord tre design magasin stativ

Møbelet er perfekt for alle som liker originale design og moderne former og som liker å utstyre seg med uvanlige modeller. Du er velkommen til å besøke produsentens nettsted og bla der for å finne andre gode tilbud for å koordinere hele innredningen av stuen.

Møbel med et fancy utseende

Lavt salongbord i massivt tre, asymmetriske linjer

Previous Post
Bør du ikke spise noe etter 18.00, og hjelper det deg å gå ned i vekt?
Next Post
Kan kosttilskudd hjelpe mot fett?