15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Salongbord – flotte design for det praktiske møbelet

salongbord industrielle-metall-ben-vase-lilla-dekorasjon

Hva ville sofaene vært uten de praktiske Salongbord? Du kan raskt plassere et glass eller fjernkontrollen på det. Rommene eller skuffene, som vanligvis er innebygd, bidrar også til å holde ting ryddig, ettersom mindre ting, for eksempel aviser, en bok eller andre ting, kan lagres der. I tillegg til det praktiske, har salongbordet også en estetisk side. Han kan sette sofaen, for eksempel, eller hele sittegruppen, dvs. midten av stua, mer i fokus. Salongbordet er en vesentlig del av møblering i stuen og bør ikke mangle.

Salongbord og deres størrelse

salongbord-skuff-praktisk-tre-grå-sofa-møblering

Størrelsen på salongbordet, så vel som materialet det skal lages av, bør du velge avhengig av formålet det skal tjene. Små salongbord er tilstrekkelig hvis plassen er begrenset, og de bør tjene mer som et sidebord, for eksempel for å lagre en bok en stund. Et stort salongbord er nødvendig hvis du vil spise på det. I dette tilfellet spiller materialet også en rolle. Det skal være enkelt å rengjøre hvis du gjør rot. Høyglans er for eksempel veldig egnet for dette. Leter du etter en enkel og moderne design? Da er et salongbord i minimalistisk stil akkurat det du trenger. Disse tilbys i et stort utvalg farger.

Salongbord laget av tre

Salongbord firkantet-blokk-tre-rustikk-moderne-stol-oransje

Salongbord av tre gir derimot en koselig og varm atmosfære i rommet. I dette tilfellet er modeller som består av tre bord i forskjellige størrelser og kan skyves inn i hverandre praktiske når det er lite plass. Hvis du har flere gjester og trenger et større bord, er det bare å trekke de enkelte delene fra hverandre. Et salongbord i tre er også veldig egnet for vintage -stilen.

Noe mer ekstravagante salongbord

salongbord moderne design-laptop-stativ-stue-møbler

Det er også kunstnerisk utformede salongbord laget av uregelmessige og slående former og lyse farger. Slike modeller er et perfekt valg hvis du har en ganske ekstravagant stil. Bare sørg for at salongbordet du velger matcher resten av interiøret.

Glassbord

salongbord-glass-elegant-moderne-tonelli-grønn-sofa

På sin side sikrer glassbord eleganse. Det finnes også utallige modeller for denne varianten. Fra en ganske enkel design der bordplaten og benet er laget av gjennomsiktig glass til lekne og effektive varianter av farget glass, det er noe som passer for enhver smak. Kombinasjoner av en glassbordplate og bordben av tre eller metall er også interessante. Alt avhenger av designet.

Sofabord i marmor

Marmor-naturstein versjon

Du kan skape en luksuriøs atmosfære med et sofabord i marmor. Det elegante materialet ser ikke bare fantastisk ut, men er også enkelt å rengjøre og tørke.

Salongbord i form av kister

Sofabord-brystet er laget av tre

Sofabord i form av kister er også spesielt praktisk. Disse kommer i forskjellige stiler og trenger ikke nødvendigvis å være laget av tre. Der kan du sture teppet og ha det klart hvis du skulle bli kaldere.

Ulike design

Med salongbord i tre og glass

Uansett hvilken variant du velger, er det ikke lenger noen grenser for designet i disse dager. Hvis du har funnet interesse og er nysgjerrig på ytterligere eksempler på salongbord, så ta en titt nedenfor. Der har vi satt sammen andre modeller for deg, som du kan bli inspirert av. Utvalget av modeller vil garantert imponere deg!

med glassplate

Salongbord med ben i metall

Massivt tre salongbord-lavt

Veggdekorasjonsbord i porselen laget av glass

med design av glassbord

med en høyglanset overflate

praktisk-salongbord-uttrekkbart

Sofabord i teak-moderne

Previous Post
Lære mens du sover – Hvordan hjernen lagrer viktig informasjon
Next Post
En herlig DIY borddekorasjon laget av vintreet