15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Fine ting fra loppemarkedsfunn – ideer og før og etter bilder

Fint fra loppemarkedsfunn for å krydre ideer-antikt utseende

Sjarmen ved loppemarkedene ligger i det faktum at det er ekte skatter gjemt der blant alt søppelet. Disse er ellers svært sjeldne å finne og venter bare på å bli oppdaget. Selv rustne møbler og ødelagte gjenstander kan finne ny mening når du realiserer potensialet deres. I dag skal vi gi deg noen ideer om hvordan du kan være mer kreativ med lite penger Fine ting fra loppemarkedsfunn kan gjøre det selv.

Lag vakre ting selv fra loppemarkedsfunn

Fine ideer-tre-kommode-maling-bregner-motiv fra loppemarkedsfunn

Noen bygger sine egne møbler, andre blåser nytt liv i gamle møbler fra loppemarkedet. Med litt innsats og litt farge kan disse ubemerkede skattene skinne i ny prakt. Som denne kommoden av tre, for eksempel, som har blitt malt hvit og har nye skuffehåndtak. Med en sjablong, en stiftende børste og en farge du kan velge, kan du feste et motiv på frontene.

Fine ting fra loppemarkedsfunn til ungdomsrommet

Vakre ideer fra loppemarkedsfunn-gitarveske-vegghylle-smykker-oppbevaring-ungdomsrom

Dette er en superoriginell upcycling -idé for et gammelt gitarveske. Nykledd på utsiden, utstyrt med hyller og treplugger på innsiden – det blir det nye hjemmet for halskjeder, armbånd og Co..

Fine ting fra loppemarkedsfunn – pianotastatur under bordplate i glass

Vakker fra loppemarked finner-ideer-piano tastatur-sofa bord-glass plate

Et gammelt piano som ikke lenger kan repareres eller restaureres, kan kreativt omdannes til et skap eller en bar. Men hvis du ikke har plass til hele pianoet i leiligheten, kan du bare bruke pianotastaturet til dette prosjektet. Det ble senket her i skuffen på et gammelt salongbord med glassplate. Så du kan fortsatt beundre skjønnheten og symmetrien til pianotastene.

Shabby Chic sidebord laget av kabeltrommel

Vakre ideer fra loppemarked finner-kabel-tromme-sidebord-rosa

Sidebord er allsidige og super enkle å sette sammen. Du kan lage et perfekt lite bord med lagringsplass fra en liten kabeltrommel og noen få runde stenger. Disse tegnene på bruk og den slitte malingen er en målrettet effekt.

Fine ting fra loppemarkedsfunn – Å plante gamle møbler

Fine ideer-gammel-seng-tre-hage-dekorasjon-planting fra loppemarkedsfunn

Gamle møbler kan konverteres på interessante måter og finne en ny bruk i hagen, for eksempel denne gamle tresengen. Fjern madrassen og bruk sengestativet som en hevet seng for blomster. Vakre lilla petunier er omgitt av klatrende gulgrønn pennywort.

Søppelkasser og tinnbøtter som utendørs planter

fine-loppemarked-ideer-metall-bøtter-store-rull-planter

Disse søppelkassene i metall er ikke bare et nostalgisk smykke, men er også perfekte som en mobil personvernskjerm for en terrasse i hagen. Du trenger ikke å fylle disse store plantene helt med jord. Hvis du legger emballasjebrikker og styrofoambiter først i karene, kan du spare mye jord. På den måten blir du ikke for tung heller.

Barnas trehjulssykkel blir et sidebord

vakkert-loppemarked-ideer-vintage-tricycle-barnebord

Hvis du har oppdaget en gammel barnesykkel på loppemarkedet, kan du gjøre den om til et vakkert sidebord med en vintage stil. Det viktigste her er at glassplaten skal plasseres horisontalt over gulvet. Du trenger fortsatt elastiske buffere og et lim spesielt laget for glass.

Vintage melkbokser som krakk og koffert som bord

Hyggelig fra loppemarked finner-ideer-vintage-melk bokser

Vintage melkebokser i aluminium er ikke bare en flott dekorasjon for huset og hagen, de kan også brukes som krakker med lagringsplass. For mer stabilitet bør det avtagbare krakksetet være litt større i diameter enn åpningen av melkekannen.

Sykler en vintage håndbil

vakker-loppemarked-ideer-vintage-hånd lastebil

En brukt lastebil kan gjøres om til en hylle for bøker, blader eller andre gjenstander. La metall- og tredelene være som de er, og de kan fortelle deg hele historier.

Kofferter stablet oppå hverandre – nattbord

vakre-loppemarked-finner-før-etter-nattbord-sidebord-stablet-kofferter

Gamle kofferter har en spesiell sjarm og fremkaller umiddelbart bilder av turer og eventyr. Kofferter stablet oppå hverandre danner for eksempel et praktisk sidebord eller nattbord. Reisekameratene kan enkelt males og dermed integreres enda bedre i interiøret.

to trestiger blir et hyllesystem

fint-loppemarked-finner-før-etter-hylle-tre stige-brett

Hold øye med gamle stiger på loppemarkedet, for stigerekk er alt raseri. De tar ikke mye plass og tilbyr samtidig god lagringsplass. Mal stiger i friske farger som grønt og lyseblått, og de vil skinne med en ny glans i stuen din!

Skriv etui som smykkelagring

vakkert-loppemarked-finner-før-etter-type etui-tre-smykker-lagring

Et type etui er perfekt for oppbevaring av smykker! Bare skru små skruekroker og øyeskruer i treet og heng halskjeder, øredobber og armbånd på dem.

Vintage eggkurver som lampeskjermer

fint-loppemarked-finner-før-etter-wire-kurv-lys-lampeskjermer

Lampeskjermer er veldig enkle å lage og dekorere som du ønsker. Hvis du vil bringe et snev av industriell og vintage inn i dine fire vegger, snu disse trådkurvene og gjør dem om til hengende lys!

iøynefallende farger for den gamle stolen

fint-loppemarked-finner-før-etter-stol-nytt møbeltrekk

Gamle stoler har vakre dekorasjoner og buede ben! Selv om sete og ryggputer ser virkelig utslitte ut, gi stolen en ny sjanse og få den trukket på nytt.

Bordlampe med en vakker base

vakker-loppemarked-finner-før-etter-bord-lampe-ny-skygge

Fargeaksenter i stua kan enkelt settes inn med hjemmetilbehør som puter, tepper og bordlamper. Hvis lampefoten fanger oppmerksomheten din, så tenk deg hvordan det ville se ut med et nytt malingsstrøk, og kjøp den gamle lampen!

den gamle messingkronen er krydret

vakkert-loppemarked-finner-før-etter-metall-lysekrone-antikk-maritimtau

La en gammel lysekrone i messing skinne i ny prakt ved å male den på nytt og koble den til. Det er også lysformede lyspærer på markedet som vil legge prikken over i til lysekronen.

interessante skuffehåndtak laget av gamle nøkler

hyggelig-loppemarked-finner-før-etter-nøkkel-skuffhåndtak

Gamle nøkler er jern, relativt store og er perfekte som en leken dekorasjon med en vintage stil for den moderne leiligheten. Bruk et sterkt lim som E-6000, og fest to forsenkede skruer på baksiden av nøkkelen. Lim deretter avstandsstykkene på skruene og la dem tørke godt. Sett skruene i et stykke plast. La bare avstandsstykkene og nøklene stå igjen, og spray dem med maling.

Veggplate som pynt

hyggelig-loppemarked-finner-før-etter-vegg-dekorasjon-porselenretter

Med sjablonger og maling kan du gjøre om flere porselensplater til veggdekorasjoner i landlig stil. Bruk tallerkener i forskjellige størrelser og former.

Previous Post
Arkitekthus med glassfronter åpner seg mot naturen
Next Post
Lag ideer til påske for små og store – søte kaniner og andre motiver