15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

De siste trendene fra de to største møbelmessene i Europa i 2019

Trends 2019 fløyelssofa i terrakotta brente oransje møbler laget av pulverlakkert stål

Hvis du følger internasjonale møbletrender og ønsker å innrede leiligheten din pent, bør du hente inspirasjon fra møbelmesser. Det er her morgendagens trender kan vises spesielt godt. “Maison et Objet” i Paris og “Imm” i Köln har lykkes med å starte den nye sesongen og presentert strålende leveideer fra trendsettere, markedsledere og merker. Vi gir deg en titt på hva som er nytt innen stil, design og farger for 2019.

Følg de siste trendene på møbelmesser

Futon sovesofa med ryggstøtte kan gjøres om til en gjesteseng

IMM Köln

14.-20. januar 2019, Köln, Tyskland

Årets første messe for interiør og møbler inkluderte produkter fra mer enn 1200 utstillere fra 50 land. Følgende spennende trender kan observeres i salene på den internasjonale møbelmessen:

Ettersom boligarealet blir stadig knappere i store byer, er det ikke overraskende at nye trender som “små hus”, “mikroleiligheter” og “mikroboliger” tar tak. Som et resultat vokser etterspørselen etter møbler som er fleksible og som også kombinerer flere funksjoner. Mange produsenter viste sofaer, lenestoler, sidebord og forskjellige mindre møbler som er enkle å håndtere og flytte rundt på messen.

Retromøbletrenden til treskåler fra 60 -tallet kommer tilbake til stua i 2019

Bauhaus-klassikere og stykker fra midten av århundret feier tilbake til tyskernes hjem! Mange produsenter er inspirert av designene på 1950- / 60 -tallet og kombinerer retroformer med nye ideer. Skjenken feirer også et comeback og overrasker med sin enkle eleganse og praktiske detaljer. Med mye kreativitet og bruk av moderne produksjonsteknologi blir de upåfallende lagermøblene et iøynefallende i alle rom.

Fløyel lenestol i mørkeblå med ben i messing Trends 2019

Maison & Objet

18.-22. januar 2019, Paris, Frankrike

Januarutgaven av “Maison & Objet ”- med mottoet“ Unnskyld min fransk! ”- fokusert på Frankrikes bidrag til den internasjonale designscenen. Det var også en serie fasiliteter med tittelen “Hva er nytt?” Og en forestilling av håpefulle kinesiske designere.

Art Déco er nok en gang i forgrunnen da stilinspirasjon og designere på den internasjonale møbelmessen har bekreftet denne trenden. Den franske og internasjonale retningen innen design, brukskunst, arkitektur er preget av elegansen i formen og vektleggingen av edle materialer. Typisk for art deco-tiden fra 1920-1940 er geometriske mønstre som fiskevekter, honningkaker, striper og sjekker.

En av de viktigste art deco -egenskapene som fanget møbelmessene i år, er preferansen for mørke farger. Selv om hvite, myke pastellfarger og lyse tresorter fortsatt er på moten, finner vi de dempede, jordnære tonene også nydelige for 2019. I tillegg til Bordeaux debuterte rødt på “Maison & Objet “fortsatt støvete rose, brent appelsin, honning og sennepsgul, mosegrønn og påfuglblå.

Retro stue trender 2019 fløyel i edelstenfarger smaragdgrønn oransje turmalin

Et annet element som er typisk for Art Deco -stilen er fløyel. “It” -materialet for dette året var over “Maison & Objet ”i form av sofaer, stoler, dagsenger, krakker og puter. Med edelstenfarger som smaragdgrønn, rubinrød, safirblå og turmalin gul, så det skinnende materialet enda mer edelt ut! Det myke møbeltrekk ble vanligvis fullført med en stabil ramme laget av pulverlakkert stål. Den mer slitesterke og lettstelte varianten av polyesterfløyel brukes noen ganger i produksjonen. Teknologiske fremskritt innen produksjon av polyesterfløyel betyr at stoffet kan ha en kortere haug samtidig som det er mykt å ta på.

Resultatet av en undersøkelse av Møbler24. Sammenligningsstedet rapporterer at, i tråd med stuedrenden, vil innemøbler i den værbestandige versjonen finne sin plass i hagen. De fleste respondentene ønsker hagemøbler av høy kvalitet laget av polyrattan og elegante tremøbler av teak. Siden hagen lenge har blitt ansett som en friluftsstue, er koselige puter og koselige dekorasjoner et absolutt must i uteområdet denne hagesesongen.

Hagen som en utendørs stue rotting sofa med komfortable puter i okergult

“Imm Cologne” og “Maison & Objet “er allerede over, men vi venter nå spent på” Salone del Mobile 2019 “, som vil finne sted fra 9. til 14. april igjen i Milano, Italia. Messen regnes som den viktigste møbelmessen i verden. Lysutstillingen “Euroluce” og kontormøbelmessen “Workplace 3.0” vil gå parallelt med messen.

Previous Post
Sunn grilling: Det er derfor brent kjøtt er kreftfremkallende!
Next Post
Rhododendron i hagen – tips for planting, omsorg, gjødsling, skjæring