15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Skreddersydd garderobe: slik planlegger du en funksjonell og stilig garderobe

Noen ganger er det forhekset. Møbelbutikkene i området er fulle, mange hundre skap er utstilt. Men med dette forvirrende utvalget, passer ingen skap inn i din egen stue. Noen skap er for store, andre er for små. Med noen skap er designet ikke tiltalende, eller designet oppfyller ikke kravene til lagringsplass som skal være tilgjengelig. I alle disse tilfellene er en skreddersydd garderobe det riktige valget. For hvis møbelet er spesielt laget for din egen stue, trenger du ikke inngå kompromisser.

Skreddersydd garderobe: fantasien din har ingen grenser!

Skreddersydde tips til planlegging av garderober for kjøp

Et “klassisk” skap som står alene på en vegg har de minste krav når det gjelder design. Faktisk, i disse enkle tilfellene, kan skap fra møbelbutikker ofte brukes. Men når situasjonen er litt mer komplisert, et must Skreddersydd garderobe her.

I mange leiligheter er det hjørner og nisjer som ofte har merkelige dimensjoner. Under trapper eller i stuen med en spesiell planløsning, må skapene skreddersys spesielt for de faktiske forholdene. Med et skreddersydd stuedel er det ingen grenser for fantasien din.

Skap i mål: skap plass med et skap i mål!

Planlegg garderoben din etter mål med en speildør og et skoskap

Dette skaper bedre livskvalitet, spesielt i små stuer. Hvis du gjør smart bruk av tilgjengelig plass, kan du lage en enorm mengde lagringsplass med liten innsats, uten å begrense den allerede begrensede plassen. En veggenhet som er individuelt designet for hver stue med sine spesielle funksjoner, gir endelig beboerne plass og lagringsplass de lenge har ønsket seg.

Et skap for enhver smak

Skreddersydde garderober i gangen eller i garderoben

En individuell garderobe passer ikke bare inn i leiligheten når det gjelder dimensjoner. Det er ikke nødvendig å gå på kompromiss med design heller. Enten du leter etter møbler til en gammel våningshusstue eller et moderne loft, kan alle kundens designkrav tas i betraktning her. Ulike materialer og overflater er tilgjengelige.

Skap i mål er ikke en luksusvare!

Planlegging av skreddersydde skap på barnerommet Tips for plassbesparende lagringsplassanlegg

Alle som tenker på å få laget et skap vil først nøle fordi kostnadene forventes å bli svært høye. Selvfølgelig – skreddersydde møbler vil vanligvis være litt dyrere enn møbler som kan kjøpes i møbelbutikker. Men når prisene er nøyaktig beregnet, er den positive overraskelsen ofte stor: prisforskjellen er ikke så tydelig. Spesielt når du tenker på at det er et individuelt skap du ikke trenger å gå på kompromiss med, er det verdt det.

Det kan ta litt lengre tid!

Skap etter mål på soverommet med skråtak

Imidlertid er det også ulemper med de mange fordelene med et skreddersydd skap. Det kan ta litt lengre tid. Fordi skapene er produsert som individuelle stykker og derfor ikke er tilgjengelige umiddelbart – bare kjør til møbelbutikken, kjøp et stueskap, ta det med deg og sett det opp i leiligheten om kvelden – det er bare ikke mulig med en skapt i mål. Det er ikke uvanlig å måtte vente vesentlig lenger på det nye anlegget. Når skapet deretter er levert, kan du se frem til ditt eget individuelle skap i stua.

Previous Post
Sunn grilling: Det er derfor brent kjøtt er kreftfremkallende!
Next Post
Rhododendron i hagen – tips for planting, omsorg, gjødsling, skjæring