15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Middelhavsmøbler – design og farger inspirert av naturen for utendørs

Uterommet kan være en naturlig forlengelse av innendørsrommet med et spesielt fokus på forholdet til naturen gjennom middelhavsmøbler. I nyere tid har denne trenden utviklet seg til en ekte livsfilosofi. Dette ser på livet i det fri som grunnleggende for menneskelig velvære. Den italienske møbelprodusenten Ethimo vedtar også dette konseptet i sin produksjon. Dette er et ungt designermerke med tilstedeværelse i over 70 land. I løpet av få år har selskapet utviklet en sterk identitet med omfattende og mangfoldige tilbud for boliger, gjestfrihet og forretningslokaler.

Middelhavsmessige hagemøbler nær naturen

Middelhavet hagemøbler laget av strikkede materialer og puter omgitt av bambus

De intense fargene i naturen og kraften i middelhavslandskap har spilt hovedrollen i inspirasjonen til disse samlingene. I tillegg bestemmer denne eiendommen og den naturlige beliggenheten i friluft valget av materialer av høy kvalitet. Disse opprettholder sin effektivitet over tid til tross for været. I de første 10 årene av sin aktivitet likte Ethimo å eksperimentere med forskjellige estetiske koder og samarbeidet med internasjonale designere som Luca Nichetto, Christophe Pillet, Patrick Norguet, Matteo Thun, Antonio Rodriguez og Paola Navone.

minimalistiske middelhavsmøbler utendørs hagemøbler med havutsikt og steiner

Designet kalt Esedra, designet av Luca Nichetto, er ren kreativitet i håndtering av materiale. Navnet fremkaller også en perfekt balanse mellom omsluttende former og materialer. Disse formidler nye taktile og visuelle oppfatninger. Design som antyder en atmosfære av avslapning og velvære er resultatet av forening av aluminium og teak i hagemøblene. Designerne skapte de syntetiske fibrene ved hjelp av en spesiell teknologi. Følgelig reproduserer de de håndlagde og varme opplevelsene av naturlige, vevde fibre.

utendørs terrasse med et sett med lenestoler og sofaer i retrostil

Grand Life -samlingen, designet av Christophe Pillet, legemliggjør betydningen i sitt eget navn. Designet fremkaller bilder av steder med tidløs skjønnhet, fascinerende og avslappet atmosfære og panoramaer som fremkaller stillhet i ro og uteområder som tar imot møbler med en behersket og varm stil.

Naturelskende design på uteplassen med moderne møbler å sitte på

Dette er et autentisk uttrykk for den italienske livsstilen. Med Grand Life feirer Ethimo og Christophe Pillet sin kreativitet og den umiskjennelige kulturen i italiensk design.

Design i retrostil med moderne elementer

stor teakstol med omliggende ryggstøtte og krakk i hageområdet

Knit -designet ble født i 2014 fra partnerskapet med Patrick Norguet og er et ekte ikon som et eksempel på slike havemøbler fra Middelhavet. Annenhver sesong beriker designerne kolleksjonen med nye elementer. I 2020 kommer en komfortabel sofa og lenestol til å spille hovedrollen i en ny episode av en stadig mer komplett og stadig utviklende salongkolleksjon.

70 -tallsstil med moderne stoffelementer som design for hagemøbler i Middelhavet

Modellene endres hele tiden når det gjelder volumer, overflater og materialer. Designerne undersøker derfor alltid særegenheter for å opprettholde sjarmen til de strikkede møblene. Faktisk gjenspeiler de to nye kreasjonene samlingens karakteristiske arv. I tillegg er dette definert av foreningen av naturlig eller maskinert teak med setets vevde taustruktur.

bred utendørsterrasse med gulvfliser i skogen og middelhavsmøbler

Allaperto Mountain er en annen salongkolleksjon av Matteo Thun og Antonio Rodriguez. Dette er de første designene som ble utviklet for å forbedre utearealer i fjellkontekst. Naturlig og bearbeidet teak, sammen med innovative stoffer og deksler samt originale møbler, skaper middelhavsmøbler og tilbehør som tåler strengere temperaturer og beholder sin naturlige skjønnhet over tid.

Elegante middelhavsmøbler med møbeltrekk

to lenestoler med møbeltrekk og rundt bord på terrassen med havutsikt over øya

Swing er samlingen designet av Patrick Norguet i 2015 og presentert i 2016 -katalogen. Laget beriker denne sesongen etter sesong med nye elementer som gjør det mer og mer komplett. Designeren gir liv til møblene gjennom et arkitektonisk spill av gjentatte teakelementer.

Barstoler foran benken med benket tre og marmor benkeplate

Det hele er også festet til en aluminiumsstruktur. Dette skaper komfortable seter som er perfekte for utendørs og komplementerer oppholdsrom med personlighet. Spisebord og stoler, krakker, lounge- og klubbstoler, sofaer (modulære eller ikke), gyngestoler og salongbord. Så dette er en komplett samling som tilfredsstiller alle behov for komfort i øyeblikk av avslapning og sosialitet og skaper nye opplevelser i velværeområdet.

rustikke hagemøbler i tre mediterane på terrassen med søyler i naturstein

Sist, men ikke minst, er Rafael en annen samling laget av visjonen til Paola Navone. Designeren har dermed forbedret treets materialitet og håndverk i produksjonen. Prosjektet er basert på designerens evne til å tolke og gjenoppfinne den estetiske og formelle inspirasjonen til fjerne kulturer og landskap.

kombinasjon av marmor og tre til et lite sidebord i bassengområdet

Hun kombinerte dette perfekt med Ethimos lidenskap for å skape et ideelt og harmonisk forhold mellom møbler og konteksten rundt. Rafael er en samling loungemøbler som fremkaller en essens av eksotiske steder, antyder følelser av velvære og genererer nye opplevelser i livet under åpen himmel.

Nyt avslappende ettermiddager i hagen

komfortabel polstret lenestol av rotting og tre omgitt av potteplanter og kaktuser

En solrik dag ved bassenget

Solseng med fargede puter ved siden av bassenget med trebordbord utendørs

Praktiske sidebord med moderne design

Designerbord i grønne og lyse nyanser for moderne innredning i hagen

Middelhavsmøbler for fargerike aksenter utendørs

lavt bord med grønne topper og moderne former på steingulv

*Internett -tilstedeværelse produsenten

Previous Post
Badstue på badet – et velværeunivers hjemme
Next Post
Lag papirposer og dekorér med farger – DIY -ideer med instruksjoner