15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Modulært hyllesystem: “Julia” har skyvedører kledd i stoff

modulært hyllesystem moderne frittstående stue

Vi presenterer et modulært hyllesystem med skyvedører som takket være det funksjonelle og moderne konseptet kan brukes på en rekke måter i interiøret. Enten i XXL -versjonen som romdeler eller liten og plassbesparende som salongbord, elegant som TV -skap og vegghyller eller bare som lagringsplass for kontoret – mulighetene er praktisk talt uendelige. De enkelte modulene kan kombineres i henhold til dine egne preferanser og romlige forhold og på den måten tillate en viss designfrihet.

Modulære hyllesystem skårer med produksjon av høy kvalitet

modulære hyllesystem bibliotek stoff skyvedører

Modulsystemet er ekstremt lett og kan enkelt demonteres og settes sammen igjen. Den består av en metallramme i kobber, messing eller gulloptikk og trepaneler laget av valnøtt eller eik. Skyvedører dekket med stoff gir designet et fargestikk. Til slutt kan alle velge riktig fargeskjema for sitt eget interiør. Samtidig skårer konstruksjonen ikke bare med sin ekstremt enkle montering, men også med sin stabilitet – den trenger ikke å bores eller festes i tillegg til veggen.

modulært hyllesystem vegg -tv skap vegghylle grå

Hyllesystemet skårer fremfor alt med sin høykvalitetsproduksjon-møblene har avrundede kanter, materialer av høy kvalitet kan rengjøres uten problemer, og alle overflater er spesielt belagt med spesielle beskyttelsesmaterialer. Dette garanterer lang levetid for hvert møbel.

Det modulære hyllesystemet tilbyr mange designalternativer

modulært hyllesystem sofabord romdeler stoff dekket

I stuen kan den plassbesparende varianten også fungere som et salongbord eller visuelt skille den komfortable sittegruppen foran peisen fra for eksempel resten av stuen. Som en bokhylle tilbyr den ikke bare lagringsplass for boksamlingen, men også en støtteflate for statuer, hjemmetilbehør og til og med belysning for lesehjørnet. Det er det perfekte multifunksjonelle møbelet som klipper en fin figur i både små leiligheter og store eneboliger.

modulære hyllesystem kontorborddelerbord

Også på kontoret er hyllene designet og produsert med tanke på komfort og holdbarhet. Kombinasjonen av metall og tre gir designet et industrielt preg, mens stoffet gir et retro -preg fra 50 -tallet.

modulært hyllesystem rosa metalltre

Forberedt av Momocca

Previous Post
Badstue på badet – et velværeunivers hjemme
Next Post
Lag papirposer og dekorér med farger – DIY -ideer med instruksjoner