15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Minimalistisk skjenk for soverom med integrert toalettbord i svart

Dette moderne soverommet med sin imponerende skjenk viser hvilken sterk innvirkning valget av møbler har på rommet. Det lysegrå designet rommet er preget av dette designstykket. Det forbedrer ikke bare rommet visuelt ved å krydre en bar vegg, men tilbyr også en smart utformet lagringsplass for sminke. Skjenken for soverom med integrert toalettbord av Iryna Lysiuk gir rommet en minimalistisk atmosfære, som du kan se selv i følgende galleri.

Skjenk for soverom i matt svart

Skjenk for soverom med skjult sminkebord

Ved å bruke fargen svart til skjenken på soverommet, skaper du en interessant fargekontrast på den lyse veggen. Lagt til dette er teksturen det skaper ved hjelp av bakveggen. Dette er fordi den har et vakkert rillemønster. Selve den smale kommoden er også laget av matt svarte og enkle linjer og overflater som ikke bedre kunne representere minimalisme.

Soverom kommode med skjult sminkebord

Kommode med bakvegg med attraktivt riflet utseende i svart

Toalettbordet gjemt i skjenken på soverommet, som ligger under en klaff med et speil, er spesielt genialt. Dette bidrar til den minimalistiske stilen, ettersom sminkeredskapene ikke står på toalettbordet som vanlig, men er godt stuvet vekk. Det er også en skuff, som er delt inn i segmenter av forskjellig størrelse og er beregnet for oppbevaring av sminken.

Skjenk for soverom i minimalistisk stil

Kommoden på soverommet er ikke bare et nyttig møbel, men et ekte blikkfang som får hjertet til hver minimalist til å slå raskere. Skjenken for soverom med integrert toalettbord har også en annen funksjon: Bakveggen gir også plass til et fjernsyn, som takket være sin svarte farge tilpasser seg fantastisk til soverommet i kommoden og smelter sammen med det. Krakken, som er utstyrt med attraktivt brunt skinn, skaper en fin fargekontrast. Rammen representerer igjen den samme mattsorte som soveromsskjenken.

Skjenk for soverom – bilder

Skjenk for soverom i svart matt med en attraktiv design

Se nærmere på den lille kommoden nedenfor og overbevis deg selv om dens unike effekt. Enten som en kontrast i et lyst rom eller som et tillegg til eksisterende svarte møbler – designet er uten tvil alltid det riktige valget!

Sittekomfort for toalettbordet i kommoden med brun krakk i krakk

Sminkebord med speil i klaffen

Toalettbordet er under en klaff med et speil

Skuff for sminkeutstyr

Oppbevaringsplass i skjenken til soverommet for sminkeutstyr

Integrert organisator laget av tre

Skjenk til soverom med arrangør i skuffen

Design av Iryna Lysiuk.

Previous Post
Badstue på badet – et velværeunivers hjemme
Next Post
Lag papirposer og dekorér med farger – DIY -ideer med instruksjoner