15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

En kommode kan brukes hvor som helst i hjemmet for å hjelpe til med å organisere ting

Kommoden er en skikkelig allsidig hjemme! Enten det er bredt og lavt, høyt og smalt, med mange små eller noen få store skuffer – det middels høye skapet har en rekke forskjellige former og funksjoner og kan brukes individuelt i nesten alle oppholdsrom. Vi vil gi deg ideer om hvordan du kan lage orden og lagringsplass i alle rom med kommoder.

Kommode for gangen

En kommode for gangen gir plass til dekorasjon og lagringsplass for sko

En kommode som kombinerer skuffer og rom med dører kan utføre flere oppgaver på gangen. Mens hatter, skjerf, hansker, solbriller, skokrem og lignende kan lagres i skuffene, kan sko lagres i rommene nedenfor på en oversiktlig og lett tilgjengelig måte! Det er også nok lagringsplass over for nøkler og dekorasjoner.

Hold hatter og skjerf klart plassert i en kommode

Du vil ha en Kommode Laget etter mål etter dine ideer og spesielt tilpasset romsituasjonen i gangen? Da bør du være spesielt oppmerksom på dybden. I motsetning til sko -tipperen må en skobryst være minst 30 – 35 cm dyp. En sko i størrelse 43 er for eksempel 28 centimeter lang. Den optimale høyden er mellom 100 og 120 cm.

Kommode til soverommet

Kommode i et moderne soverom i svart og hvitt

Kommoder er et veldig godt tillegg til garderoben på soverommet og fremkaller også en flott dekorativ overflate. Det er plass til klær, undertøy, sengetøy og smykker i skuffene. Med en bordlampe på er den også ideell som nattbord på det lille soverommet. Lagringsplassen kan også omdannes til et elegant toalettbord ved hjelp av et speil.

Folding i stedet for stabling: du vil elske den nye ordren!

Organiser klær i en kommode ved hjelp av Konmari -metoden

KonMari -systemet er en skifter i det virkelige liv. I henhold til metoden for Opprydning Queen Marie Kondo T-skjorter, gensere, bukser og topper er brettet i små pakker og ideelt plassert oppreist i skuffer eller esker. Dette sikrer en perfekt oversikt og klær kan lettere tas ut og settes tilbake.

Kommode til kjøkken eller spisestue

Kommode i spisestuen for oppbevaring av bordmatter, servietter og duker

Ikke bare glass, fat og bestikk kan oppbevares fantastisk i kommoder i spisestuen, men kan også plassere matter, servietter, serviettringer, duker, borddekorasjoner og skuffer for servering. Hvis du er den perfekte vertinnen og elsker å invitere venner og familie til en drink etter middagen, kan du bruke kommoden som en hjemmebar for å lagre drikke og redskaper for å lage cocktailer. Forresten, bøker om gastronomi, cocktailer og Co. er også ideelle som dekorasjon.

Design ditt eget kaffealter

Design en kommode til kjøkkenet som en kaffebar

Mange kaffeelskere drømmer om å ha en kaffebar på sitt eget kjøkken. En kommode tilbyr ikke bare nok arbeidsflate, men også tilstrekkelig oppbevaringsplass for alle kaffevarer som kopper, sukker, skummer og muligens også rørepinner og krus. I denne artikkelen skal vi gi deg ideer om hvordan du konfigurerer den perfekte kaffestasjonen.

Kommode i barnehagen

Kommode i barnehagen tilbyr også flere tilleggsfunksjoner

Kommoden er også et mirakel i lagringsplassen i barnehagen og muliggjør uventede tilleggsfunksjoner: Med et skiftende tilbehør blir det omgjort til et stellebord. De praktiske skuffene gir nok plass til bleier og pulver & Co. Hvis stelleenheten ikke lenger er nødvendig, kan du fjerne den og bare fortsette å bruke kommoden din som et oppryddingshjelpemiddel for barneklær og leker.

Kommode på hjemmekontoret

Kommode i lyst tre med skuffer til hjemmekontoret

Kaos er dårlig for produktiviteten. Når arbeidsplassen din er godt organisert, kaster du ikke bort tid som kan brukes mer klokt. På hjemmekontoret gir en kommode den rette oversikten over dokumenter, mapper og annet kontorrekvisita slik at du kan jobbe mer effektivt. Forresten, du kan også organisere innholdet i skuffene med fleksible partisjonssystemer og dermed Lag ditt eget organisasjonssystem. Så du har alt på et øyeblikk!

Previous Post
Lag vårkranser – 10 enkle DIY -ideer for vårdekorasjoner med instruksjoner
Next Post
Loftleilighet med en dynamisk og livlig atmosfære