15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Sett opp en 30 kvm leilighet? Møbelprodusenten Clei tilbyr innovative løsninger

De siste årene har trenden mot åpen konstruksjon utviklet seg, hvor flere rom kombineres i ett stort oppholdsrom. Ettromsleiligheter er også veldig populære i disse dager. Bidragsfaktorer til denne trendutviklingen var nye livsstiler, nye arbeidskrav og viktige sosiale aspekter som endringer i familiestrukturen. I dag har et stort rom vanligvis forskjellige funksjoner som å spise, lage mat og bo. Men hvordan klarer du å finne det perfekte kompromisset mellom komfort og nytte på 30 kvadratmeter? Å innrede åpne områder for å få mest mulig ut av plassen kan virke som en skremmende oppgave. Men det er ikke umulig.

Hvordan kan du bruke 30 kvadratmeter optimalt?

30 kvm rom satt opp en åpen stue

Å bo på et lite rom betyr ikke at livskvaliteten går tapt. Faktisk, siden antikken, har folk ofte søkt sikkerhet, kos og komfort i små rom. Å bo på noen få kvadratmeter betyr å bruke den tilgjengelige plassen på en smart måte, spare eller få plass og ikke overlate noe til tilfeldighetene. Et godt gjennomtenkt konsept er nøkkelen her.

Multifunksjonelle møbler skaper funksjonalitet selv på de minste plassene

Innred et 30 kvadratmeter stort rom eller en leilighet med konvertible møbler

Som et selskap som har utforsket potensialet i konvertible møbler siden begynnelsen av 1960 -årene, tilbyr Clei en hel rekke løsninger som kan tilpasses. De nøye gjennomtenkte møbelsystemene fra Clei gjør det mulig å få plass til kjøkken, spisestue, stue, soverom og kontor på bare noen få kvadratmeter. Eller, om nødvendig, for å skape soveplass i et åpent oppholdsrom for uventede gjester.

“Space 10” viser friske ideer for rominndeling

30 kvm leilighet planløsning smalt romeksempel med konvertible møbler fra Clei

Den virkelige utfordringen er å gjøre den tilgjengelige plassen så dynamisk og tilpasningsdyktig at en rekke behov kan dekkes. Med Clei er det mulig å konvertere en stue til et kjøkken eller et soverom til et hjemmekontor i bare noen få enkle trinn.

Sett opp en 30 kvm leilighet eller rom med flere funksjoner

En av de mest allsidige løsningene i den konvertible Cleis -møbelserien er “Space 10”. Møbelprodusenten viser hvordan du har plass til kjøkken, spisestue, stue og soverom i ett rom, med minimale plassbehov (30 kvadratmeter). De konvertible møblene og dens dimensjoner er vist på plantegningen ovenfor. Nedenfor forteller vi deg litt mer om hvert design.

Kjøkken “kjøkkenboks”

Minikjøkken gjemt bak et skap

“Kitchen Box” er et minikjøkken som fungerer med Living & Young System -serien fra Clei kan brukes. Den dobler størrelsen i bare noen få enkle trinn. På mindre enn 4 kvadratmeter tilbyr den nødvendig plass til alle kjøkkenutstyrene dine.

“Girò” bord

Giro spisebord gir plass til 4 personer og er roterbart

Minikjøkkenet kombinerer perfekt med Girò -bordet, som har en roterende mekanisme og et todelt åpningssystem. Det kan brukes som spisebord for 4 personer eller et komfortabelt skrivebord. Når den er lukket, er den bare 35 cm dyp.

Murphy -seng med sofa “Oslo Divano” og hyllesystem “Tetris”

Murphy -seng med sofa og vegghylle fra Clei

Hvordan kan du plassere en stor dobbeltseng i en 30 kvadratmeter stor leilighet? For rom med flere funksjoner er en sammenleggbar seng med sofa en plassbesparende oppholdsplassløsning. I løpet av dagen brukes konvertible Oslo Divano som en koselig og elegant sofa, om natten blir den omgjort til en komfortabel, fullverdig dobbeltseng. Når sengen åpnes, glir setet automatisk fremover og ryggstøtten kan flates ut. Med slike komfortable multifunksjonelle møbler kan en liten leilighet omdannes fra en stue til et soverom eller gjesterom på kort tid. Sofaen med en sammenleggbar dobbeltseng kombineres perfekt med “Tetris” vegghylle system og med andre komponenter fra “Living” -serien & Ungt system “.

Veggbord “Wally”

Sammenleggbart skrivebord for veggmontering

“Space 10” er bare et eksempel på hvordan du kan skape attraktive oppholdsrom med funksjonalitet og atmosfære med de konvertible møblene fra Clei. Designermøblene som presenteres i den kan kombineres med andre multifunksjonelle moduler fra “Living & Young System ”, for eksempel med tabellen“ Wally ”. Med en dybde på bare 15 cm og et integrert bord med sammenleggbar åpning, kan det brukes både som skrivebord og som spisebord. Hvis du da trenger ledig plass i rommet i løpet av dagen, kan du bare brette det tilbake i skapet. Når det er brettet, er det sammenleggbare bordet nesten usynlig takket være den håndtakfrie fronten og integreres perfekt i et hyggelig åpent oppholdsområde.

Med konvertible møbler som kan betjenes som popup-gjenstander, er det barns lek å utnytte en 1-roms leilighet eller et åpent oppholdsrom optimalt, hvor ulike funksjoner som å spise, lage mat og leve sømløst smelter sammen. Hvert møbel fra Clei presenterer seg med minst to funksjoner og gjør at selv vanskelige romkonsepter kan løses enkelt og stilig.

*På Nettstedet til Clei du kan oppdage flere smarte livsløsninger.

Previous Post
Boksing – For god kondisjon og raske reflekser
Next Post
Industrielt utseende for hagen – kunstneriske designideer og tips