15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Moderne Finnhütte med en fascinerende A-form og vakkert interiør i Dorchester, New Jersey

moderne finnhütte veranda vindusfronter spiss tak en ramme

I dagens innlegg vil vi presentere deg en moderne Finnhütte kalt “Local A-Frame”. Det koselige Finnhaus ligger i Dorchester, New Jersey, nær Maurice River. Sportsentusiaster kan trene på forskjellige sportsaktiviteter her, for eksempel kanopadling eller kajakkpadling. I harmoni med naturen er den moderne Finnhütte “Lokal A-Frame” en unik oase av ro.

tre fasadetrapper toppetak moderne finnhütte

Når du ser på hytta utenfra, merker du umiddelbart den trekantede konstruksjonen, som fritidshuset skylder sitt trendy navn til. Den A-formede konstruksjonen sparer sideveggene under takfoten. Selv om denne konstruksjonstypen har eksistert i århundrer, ble slike bygninger ikke populære før på 1960 -tallet.

stue avslapningsområde skinn sofa teppe vindu foran moderne finnhütte

Den moderne Finnhütte er et sted å dvele og slappe av midt i naturen. Det er designet på en slik måte at reisende føler seg som lokalbefolkningen her. Hytta tilbyr nok privatliv for avslappende dager i naturen. Den har 3 soverom, 2 bad, kjøkken og stue. Feriehuset har plass til opptil 8 personer. Den store vindusfronten gir en fantastisk utsikt over skogen, slik at du kan tilbringe fritiden i harmoni med naturen rundt.

lenestol teppebelagt gulv utsikt vindu foran natur veggdekke

Interiøret er elegant, vennlig og moderne. Sitteområdet foran de store vinduene er innredet i en moderne skandinavisk stil. En brun skinnsofa, to lenestoler i grått og to salongbord plassert på et mykt, moderne teppe gir komfortable sitteplasser for flere personer. Trepanelene på veggene bidrar også til den koselige atmosfæren. De svarte stålkarmene på den store vindusfronten gir interiøret et elegant og stilig preg.

moderne finnhut spisestue trepanel menn

Den moderne Finnhütte er også utstyrt med et elegant og moderne kjøkken. Designet på kjøkkenet gjør det mulig å unnslippe det stressende bylivet uten å ofre komfort og stil. Det vakre kjøkkenet og spisestuen under skråtakene er fullt utstyrt med elektriske apparater og forskjellige kjøkkenutstyr. Det lange spisebordet i massivt tre og de svartlakkede stolene passer harmonisk inn med resten av innredningen. En tretrapp fører til soveplassene, som er fullstendig kledd med tre og tilbyr et ideelt, koselig tilfluktssted.

moderne finnhaus interiør kjøkken spisestue tretrapper

kjøkken spisestue moderne finnhut bordstoler hengende lamper

interiør moderne finnhütte spiss tak trapper trepanel

arkitektur moderne finnhütte kjøkkenutstyr

kjøkkenutstyr oppbevaring krydder moderne finnhütte

kjøkkenbord servise koselig atmosfære finnhütte

trepanel interiør moderne finnhut garderobe soverom

moderne finnhütte om natten tenner rødt

peis stoler natur klikk kveld en ramme moderne finnhütte

skogstoler peis mann hund belysning lokal en ramme fritidsbolig

maurice elvebredden fritid avslapning utsikt natur

Previous Post
Vanlige og enkle yogaøvelser hjelper med brystløft uten kirurgi
Next Post
Ryggstrekkøvelser: Med følgende øvelser erklærer du krig mot ryggsmerter!