15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Rustikke møbler i chalet-stil i det nyrenoverte penthouse-hotellet på et hotell

rustikke møbler kombinerer moderne elementer Penthouse Italia

Enten private fjellhytter eller luksushoteller – den såkalte chalet -stilen råder i alpinområdet. Den er preget av sin varme karisma og naturlige sjarm og ser rustikk og moderne ut på samme tid. I dag presenterer vi den nyrenoverte toppleiligheten til Rosa Alpina Hotel i hjertet av Dolomittene i Italia. Rustikk innredning med moderne elementer preger interiøret, med de store vinduene som gir fantastisk utsikt over fjellene.

rustikk innredet hotell penthouse stue spisestue

Med en boareal på 160 kvadratmeter dekker toppleiligheten hele hotellets øverste etasje. For optimal komfort har gjestene en privat heis. Den populære alpekosligheten kan merkes i alle rom. Vegger, tak og gulv av tre utstråler varme og luksuriøse designobjekter gir et moderne preg.

rustikk penthouse moderne elementer stue

Den åpne stuen har en felles stue, spisestue og kjøkken. Møbler, farger og tilbehør er i harmoni med hyttestilen og er kombinert med noen få moderne aksenter. Moderne lys og indirekte LED -belysning forfiner interiøret.

moderne elementer designer møbler lys penthouse hotell

Rustikke møbler med et moderne preg, polstret sengegavl

I den romslige penthouse er det totalt tre hotellsuiter som følger samme designmønster. Frilagte trebjelker og lameller er parret med tekstiler av høy kvalitet og utstråler en viss eleganse. I stedet for sengegavl er veggene bak sengene trukket og tolket som ekte iøynefallende i rommet. Designerne valgte moderne pendellamper og møbler med metalliske aksenter som ser stilige ut i rommet og passer perfekt inn i de rustikke møblene.

rustikk innredning hotell suite bad badekar

Suitene har også eget bad med frittstående badekar. Her kommer den rustikke stilen frem igjen og sikrer hygge og velvære. En annen fordel med badene er panoramavinduene som vender ut over de snødekte fjellene om vinteren. I et slikt bad blir du ett med naturen.

Rustikt innredet bad med utsikt over Alpene

I en av suitene tilbys du litt luksus: en privat badstue. Det lille velværeområdet er også utstyrt med et vindu med panoramautsikt, slik at du kan nyte ren avslapning.

nyrenovert penthouse Italia privat badstue

Hotellsuite penthouse rustikk interiørdesignbelysning

polstret hodegjerde designer lampe rustikt soverom

rustikt bad trepanel frittstående badekar

Bad trepanel vegger tak frittstående badekar

Soverom skråtak penthouse seng ved vinduet

Design av Vudafieri Saverino Partners

Bilder av Alex Filz

Previous Post
Vanlige og enkle yogaøvelser hjelper med brystløft uten kirurgi
Next Post
Ryggstrekkøvelser: Med følgende øvelser erklærer du krig mot ryggsmerter!