15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Skogshus av tre – komfort, avslapning og nye opplevelser midt i naturen

skogshus laget av tre natur hjul vindu mørk fasade

Harvard University-studenter har startet et selskap som designer, bygger og leier ut mikrohus i skogen for byboere som ønsker å unnslippe hverdagslivet. Selskapet går under navnet Getaway og driver for tiden seks mobile trehus som tilbyr 15-20 kvadratmeter boareal og ligger i nærheten av DC, Boston og New York. I dagens innlegg skal vi se nærmere på et slikt skogshus av tre og se på denne mikroinnkvarteringen.

interiør skog hus laget av tre veggpanel seteputer hengende stol

Et slikt rustikt skoghus av tre kan bygges i løpet av fire uker. Ved første øyekast merker du umiddelbart kledningen, som er laget helt av tre. Materialene som brukes til de små overnattingsstedene er bjørk og furu. Hver enkelt boenhet har elektriske og propanvarmeanlegg og er utstyrt med vask, komfyr, kjøleboks, toalett og dusj. Mens alle mini -fritidsboliger er bygget lange og smale, kan de variere i høyde og planløsning.

lite skoghus laget av tre stue kjøkkenkrok sofa hund

Det ene trehushuset i nærheten av Boston, for eksempel, er en enkel trekonstruksjon med gavltak. Boligen er kledd med mørkt tre og er i perfekt harmoni med naturen rundt. Interiøret er oversvømmet med lys og fint og koselig takket være de mange forskjellige størrelsene. Mini-boenhetene er designet og innredet for å tilby besøkende alt som er viktig for dem. Store senger, komfortable sittegrupper, spisebord, bokhyller med litteratur og brettspill, samt vinduer som smelter grensene mellom innendørs og utendørs områder, gir gjestene muligheten til å skape sin egen følelse av å leve.

getaway tre skog hytte innvendig utsikt

Hyttene er langt nok fra hverandre til at personvernet er garantert uten å føle seg helt isolert. Gjester oppfordres til å slå av mobiltelefonen en periode og i stedet nyte stjernene og det flimrende bålet. Du kan tenne bål ute for å varme opp en kjølig kveld. Eller hva synes du om å tilberede frokosten utenfor ved bålet. Et rastebord gir deg muligheten til å føle deg hjemme utenfor det lille overnattingsstedet.

tre stige dekke bord stoler trapper kjøkkenutstyr skog hus laget av tre

For et lite tillegg kan du også ta med kjæledyret ditt. Et skogshus kan leies for bare $ 99 per natt.

getaway tre skog hus interiør soverom pidestall trepanel

veggedesign lite skoghus laget av trebaderom

natur skog skog hus på hjul getaway fasade

skoghus laget av tre om natten flukt vindu foran senger

natur mini skog hus mørkt tre fasade hotell

trær skog lite skog hus vindu sett forfra

* Besøk Getaways offisielle nettsted her

Previous Post
Hva du skal gjøre på nyttårsaften – noen friske ideer kan hjelpe
Next Post
Lag mosegraffiti selv og dekorer vegger med disse ideene