15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Trehus bygget på stylter mot kraftig snøfall – feriehus i Japan

Trehus på stylter to-bygnings-bro-ferie-hjem-snø

Alle som er begeistret for vintersport har minst en gang drømt om et hus i et vakkert skiområde. Her kan du slappe av etter en lang dag i skiløypene og lese en god bok foran peisen. Arkitekter fra arkitektstudiet Life Style Koubou har designet et slikt feriehus i Japan, som imponerer med en helt spesiell design. Huset er laget av tre og ligger i nærheten av Bandai -vulkanen i Fukushima, Japan. Dette er et populært vintersportområde og er preget av kraftig snøfall. Derfor bygde arkitektene trehuset på stylter for å takle det store snøfallet om vinteren. Med en slik struktur samler snøen seg under huset, og det er ingen fare for at beboerne og gjestene en dag vil våkne og ikke kunne åpne døren på grunn av en stor snøflekk.

Trehus på stylter bandai vulkan gruppe feriehus design sedertre

Bandai -vulkangruppen i Fukushima preges av en stor mengde snø hvert år og presenterer seg dermed som et drømmested for vintersport. De klimatiske forholdene i regionen ble tatt i betraktning ved utformingen av feriehuset av arkitektstudiet Life Style Koubou og bestemte strukturen til bygningen. Å bygge trehuset på stylter er den perfekte løsningen for et hus i et slikt område.

Trehus på stylter glassfronter-tre-interiør-design-hvite-stylter

Huset består av to separate bygninger – en for våtrom og soverom og en for stue. Sedertre, som utelukkende kommer fra regionen, brukes hovedsakelig i byggingen av feriehuset. Sedertre brukes ikke bare til fasaden og taket, men også innendørs. Hele huset er i kontakt med naturen og blander seg harmonisk med det naturlige landskapet. Massive steiner, som gir mer stabilitet, tjener som grunnlag for stylter. Når det store snøfallet kommer, samler snøen seg under huset og blokkerer dermed ikke inngangen til huset.

trehus-stylte-bygninger-forbindelse-bro-stue-skorstein-glass fasade

De to separate bygningene i huset er forbundet med en hvit bro som tillater en passasje direkte mellom trærne. Bygningen der boarealet ligger, er fullstendig designet med glassfronter som gir en fantastisk utsikt over omgivelsene. Så du føler at du er i det fri. Dette området er innredet med en frittstående peis som gir varme og komfort på kalde kvelder. Stylter som huset ble bygget på, løper også inn i interiøret og ser ut som vakre aksenter. Disse er designet i hvitt for å være i harmoni med snøen. Trehuset på stylter i Japan er et fantastisk sted å slappe av, hvor du kan være i nær kontakt med naturen.

* Et prosjekt av Livsstil Koubou

Previous Post
Vanlige og enkle yogaøvelser hjelper med brystløft uten kirurgi
Next Post
Ryggstrekkøvelser: Med følgende øvelser erklærer du krig mot ryggsmerter!