15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Korkisolasjon for veggene: et passivt prefabrikkerte hus kan minimere energitap

Korkisolasjon for veggene. Passiv prefabrikkerte hus. Varmeisolasjon for veggene

Et passivt prefabrikkerte hus som kan klare seg nesten helt uten tradisjonell oppvarming og i stedet bruker passive energikilder: slik kan det nye prosjektet av de store arkitektene beskrives. Du presenterte nylig ditt siste spennende konsept. Den lille trehytten A45 skårer ikke bare med et minimalistisk utseende, men viser seg også å være et bærekraftig alternativ til tradisjonelle prefabrikkerte hus. Varmeisolasjon er topp prioritet slik at energitap kan reduseres. Arkitektene bestemte seg derfor for korkisolasjon for veggene. Vegger, dører og gulv er også designet for maksimal effektivitet.

Korkisolasjon for veggene: Naturmaterialet er ideelt egnet for innvendig isolasjon

Korkisolasjon for veggene skråtak inne i bordsen

Den fornybare råmaterialet kork er hentet fra barken av kork eik. Det løse underlaget blandes med harpiks og lim og presses deretter inn i paneler. Platene er allsidige: de egner seg ideelt som isolasjon for vegger i trerammepaneler eller som innvendig isolasjon for skillevegger og tak. Samtidig er panelene i mellomprissegmentet, så de er et billig alternativ for helghuset. Arkitektene på BIG bestemte seg for varmeisolasjon laget av kork til sitt nye passive prefabrikkerte hus. Huset skal ikke bare spare energi, det skal også se så naturlig ut som mulig. Bungalowen er laget av tre og glass, og passer harmonisk inn i skoglandskapet. Arkitektene har fullstendig glasert den ene veggen slik at beboerne kan beundre den vakre utsikten. Et skråtak og høyt tak gjør at interiøret ser mer romslig ut og muliggjør god luftkvalitet.

Korkisolasjon for veggene: materialet skaper en koselig atmosfære

Varmeisolasjon for vegger, passivt prefabrikkerte hus, skråtak

Arkitektene har imidlertid installert en ovn om nødvendig. Det gir en behagelig varme på veldig kalde vinterdager. Ellers er den lille trehytten ganske sparsomt innredet. Et spisebord for fire personer, en liten kjøkkenkrok med vask og kokeplate og en dobbeltseng fullfører stue -programmet. Bak tre skyvedører er det også en garderobe som tilbyr oppbevaringsplass for bagasje, klær og muligens utstyr. Rett ved siden av skapet er badet, som er helt kledd i tre. En liten åpen nisje har forblitt under det skråtaket over garderoben og badet, som arkitektene forvandlet til et koselig salongområde.

Korkisolasjon for veggene i feriehusbungalowskogen

Korkisolasjon for veggene kjøkkenvask

Korkisolasjon for dusj på vegger

Korkisolasjon for veggene glassvegg moderne

Korkisolasjon for veggene trekork

Korkisolasjon for veggene inne i huset midt i skogen

Korkisolasjon for veggene Passivhus Natur i midten

Prosjekt av STOR

Previous Post
Boksing – For god kondisjon og raske reflekser
Next Post
Industrielt utseende for hagen – kunstneriske designideer og tips