15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

7 tips om hvordan du blir lykkeligere singel og 20 ordtak og sitater for singelliv

Kan du være lykkelig som singel? Alle som sier at du må være i et forhold for å være lykkelig, har garantert ikke rett. Og selv om mange ikke vil tro det, er det fortsatt noen fordeler med å leve singel. En partner er på ingen måte nødvendig for å ha et lykkelig og tilfredsstillende liv. Er du fortsatt litt deprimert fordi forholdet ditt nettopp har brutt eller fordi du ikke har hatt det på lenge? Her er noen tips om hvordan du kan bli en lykkelig singel.

Happy single - engelsk ordtak for singler som liker livet

Selvfølgelig lengter alle etter stor kjærlighet. Hvis du kan dele livet ditt med noen som tilsynelatende er sjelevenner med deg, føler du deg trygg. Og er det ikke akkurat det folk vil og det de streber etter? Vær imidlertid ikke stresset, lær deg å bli en lykkelig singel først. For bare hvis du er lykkelig alene, vil du føle deg like komfortabel i et forhold.

1. Happy Single – Tenk positivt og sett pris på det du har

Singel betyr ikke ensomt og forhold betyr ikke automatisk lykkelig

Det ligger sannsynligvis i menneskers natur å alltid ønske det de ikke har for øyeblikket. Men i stedet for desperat å lete etter den perfekte partneren, tenk positivt og verdsett det du har. De små tingene i livet teller også, så banalt som det kan høres ut. Som singel kan du gjøre hva du vil, når du vil og med hvem du har lyst til for øyeblikket. Og det leder oss til vårt neste punkt:

2. Opprettholde og etablere sosiale kontakter

Happy Single - Du trenger ikke en partner for å være lykkelig eller ha et fullt liv

Oppretthold vennskapene dine og få nye. Fordi det å være alene betyr ikke at du ikke har noen. Dra nytte av å kunne gjøre det du vil. Venner øker selvfølelsen fordi du også føler deg elsket av dem. Tross alt trenger det ikke bare å være denne ene store kjærligheten. Du vil bli lykkeligere singel hvis du også setter bedre pris på vennene dine og gjør mye med dem i stedet for å sitte deprimert hjemme.

3. Nyt livet og lev lykkelig som singel

Glad singel med forholdsstatus - jeg fester

Lær å nyte livet. Den har så mange andre ting å tilby enn ett forhold om gangen. Reis og skap forventning for noe, se etter nye hobbyer eller til slutt praktisere dem igjen som du har satt på vent for lenge siden. Når du virkelig liker livet, vil du raskt bli lykkeligere singel og innse at en partner ikke er viktig.

4. Ingen relasjonsstress og leve lykkelig som singel

Jeg trenger ikke en prins for å være lykkelig - slottet er nok for meg

I et forhold syder det spesielt i begynnelsen, men på et tidspunkt er det små eller større argumenter. Du må bare passe på dem. Det er ganske normalt, men litt stressende, selv om det er verdt med riktig partner. Akkurat nå har du imidlertid friheten til å endre det som ikke passer deg i livet ditt. Går noen på nervene dine? Bli kvitt ham fra livet ditt.

5. Ikke la deg føle deg skyldig og bli lykkeligere singel

Unngå stress, vær singel - mottoet for lykkelige singler

Det kan være irriterende når andre angrer og synd på deg for at du ikke har en partner. Dette er ofte grunnen til at singler faller inn i en slags depresjon og hei presto, en er ulykkelig singel. Dette er spesielt tilfellet etter en viss alder. Lær deg ikke å bli involvert i slike kommentarer. Alle kan leve livet sitt som de vil. Hvem vet, kanskje snakker misunnelsen om at du har friheten som de andre i partnerskapet ditt ikke har.

6. Si farvel til idealer og fremtidige mål

Sitat fra Thomas Brown om å være alene - Det er fordeler med å være singel

Er du en av de som planlegger alt på forhånd og ønsker å oppnå akkurat slik du forestilte deg? Hvis du vil være singel og glad, bør du endelig slippe det, eller i det minste ikke se det som et problem hvis det ikke blir som du vil. Du kan ikke planlegge alt. Noen ting kommer som de kommer og kan ikke påvirkes. Lev i stedet i nuet slik at du kan bli lykkeligere singel.

7. Lær å elske deg selv: Grunnlaget for et lykkelig singelliv og forhold

Jeg liker å være singel fordi jeg alltid er der for meg selv når jeg trenger meg selv

Det spiller ingen rolle om du vil leve som en lykkelig singel eller om du er ute etter et fast forhold. Med mindre du har bygd opp en følelse av egenverd og ikke har lært å elske og sette pris på deg selv, kan du heller ikke jobbe. Hvis du er ustabil, blir du deprimert som singel og sjalu i et forhold. Finn dine styrker og forstå at du har nok positive egenskaper til å være stolt av. Veldig gode venner kan også hjelpe deg med dette.

Happy single – konklusjon

Ironiske lykkelige enkeltordtak - å hoppe av broen gjør mindre vondt enn kjærlighet

I stedet for å krype inn i et hull, er det viktig å nyte livet og gjøre hva du vil – uten å måtte ta hensyn til partneren din. Bli lykkeligere singel ved å lære å elske deg selv, og viktigst av alt, slutte å bare tenke og strebe etter det perfekte forholdet. Det vil komme av seg selv. Frem til da er det bare å nyte friheten og det faktum at du er frisk nok til å klare å leve.

Glade enkeltord

Hvis du ikke er lykkelig alene, kan du heller ikke være lykkelig i et forhold

Vil du vise alle at du er lykkeligere singel og at du kan nyte livet uten en partner? Deretter finner du noen passende ordtak nedenfor som du også kan bruke som Facebook- eller WhatsApp -status.

Ordtak om lykkelig singel

Glad enkelt ordtak - Det er ikke plass til en mann i sengen min

Heldigvis singel og ikke alles jente

Lykkeligere enn singel med riktig livssyn

Heldigvis tilgitt singellivet mitt

Middag for en, drikke for to - fordelene uten partner

Glad enkelt ordtak – forholdsstatus, idiotfri

Forholdsstatus idiotfri - lykkelig singel gjennom positiv tenkning

Sitat fra Kafka

Sitat fra Franz Kafka - Det jeg har oppnådd er en suksess med å være alene

Hvorfor singler er lykkeligere

Jeg er lykkeligere singel fordi jeg kan ødelegge livet mitt helt fint alene

Bedre å være singel enn ulykkelig

Bedre å være singel enn ulykkelig og i feil hender - elsk deg selv

Hvorfor er en lykkeligere som singel? Du er fri, uavhengig og selvbestemt.

Hvorfor har du det bedre som en enslig person - fri, uavhengig og selvbestemt

Lykkeligere enn singel

Klokt å si om enslige mennesker - du vet nok til å vente på den rette personen

Håret mitt stresser meg allerede nok

Morsomt enkelt ordtak - Fordi håret mitt allerede stresser meg nok

Previous Post
Kjøp vinterfrakk for menn – velg riktig frakk for menn
Next Post
Stretching – eller hvordan du kan oppnå drømmekroppen din ved å strekke deg