15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Slapp av i den finske tømmerstue -badstuen fra Studio Markunpoika

Studio Markunpoika - tømmerstue badstue - vertikalt arrangert tregulv

Badstuen er kjent for å være en viktig del av den finske livsstilen og identiteten. Kanskje er ikke noe annet finsk ord så kjent i verden. Det typiske rommet av tre har en gunstig effekt på menneskekroppen og sjelen. Design Studio Markunpoika har denne eksklusive for en optimal avslapningseffekt Tømmerhytte badstue designet med et unikt utseende og interiørdesign.

Tømmerstue -badstuen – et middel for å herde kroppen

Finsk badstue tømmerhytte tre design moderne dusj

Vanligvis går finnene i badstuen sammen med familien. Det koselige trerommet med et volum på 27 m3 gir nok plass til hele familien. Fronten er kledd med glass – det får ikke badstuen til å se lukket ut, men lar brukerne se utover. de Tømmerhytte badstue var kjærlig håndlaget og er en individuell enestående.

Eksklusiv Glede i Tømmerhytte badstue

Badstueinteriør Fleksible setebelyste småstein

Designet avviker fra det typiske finske utseendet Tømmerhytte badstue ab – det horisontale runde tømmeret er her erstattet med vertikalt anordnede treprofiler med rektangulært tverrsnitt. Modellen ser ny, romslig og innbydende ut og gir nødvendig hvile og avslapning. Rommet er tilstrekkelig og jevnt opplyst av naturlig lys som trenger inn i badstuen gjennom lysåpninger i taket.

Avslutt kvelden i en finsk tømmerstue

Badstue design-finske trebjelker-småstein dekorasjonsvegg

Det kubiske trerommet var komfortabelt innredet med synlige trebjelker. Sitteplasser kan arrangeres frivillig. Småstein skaper den visuelle overgangen til utsiden og gir veggen struktur.

Finsk tømmerhytte sauna ved Studio Markunpoika

Naturlig lys opplyser badstuens interiør, finsk designved

Studio Markunpoika produserer designobjekter i begrensede utgaver som er forskjellige i sin enkelhet og særegenhet. Badstuprosjektet ble realisert sammen med Juri Karinen.

Finsk badstue garanterer avslapning og rensing av organismen

Moderne glassstue med badstuehytte gir utsikt til utsiden

Previous Post
Kjøp vinterfrakk for menn – velg riktig frakk for menn
Next Post
Sy leseben – tips, instruksjoner og mønstre gratis