15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Boblebad i hagen: 365 dager i året hagemoro

Utendørs boblebad i hagen Garantert moro

Med et boblebad kan hver huseier forvandle hagen eller terrassen til et rom med merverdi hele året. Boblebad leder praktisk talt trenden med å skape ekstra boareal ute. Selv i små utendørsområder opprettes flotte wellness-oaser, som er tilgjengelige for eierne hver dag som et personlig sted for avslapning, moro og sammenkomster. Med alle kravene og oppgavene i hverdagen, fungerer boblebadet i hagen ofte som et tilfluktssted for avslappende timer.

Du kan nyte boblebadet i hagen hele året

Boblebad på hageterrassen nyte vinteren

Den beroligende massasjen kan være kronen på en lang dag – eller starten. Mange boblebadeiere liker å se soloppgangen ute i sitt eget spa, puste inn den friske morgenluften og legge planer for dagen i prosessen. Å bade i det glitrende varme vannet er noe spesielt, spesielt om vinteren. Fordi utendørs boblebad er konstruert og isolert på en slik måte at du kan virvle rundt uten problemer, selv når temperaturen er under null. Av Boblebad Kan brukes 365 dager i året, det skiller seg tydelig ut fra andre måter å ha vann i din egen hage. Svømmebasseng brukes vanligvis bare om sommeren og er vintertett om høsten. Det ligner på en hagedam, som også slår av sin biologiske syklus om vinteren.

Boblebad i hagen: fordelene på et øyeblikk

Jacuzzi i hagen skinndeksel luksus spa utendørs

Det er lite som skjer i hagen i den kalde årstiden: aktiviteter som gressklipping eller vanning av blomster er ikke lenger nødvendig, og de fleste hageeiere blir ikke tiltrukket av utendørs uten sol. Et boblebad kan hjelpe her: Et varmt bad med familie og venner er også velkommen utenfor sommergrilling og hagefester. Førsteklasses boblebad av høy kvalitet har lang levetid og er derfor en investering som lønner seg for hele familien. De representerer et interessant alternativ til en luksusferie. Spa -eiere kan nyte massasjen når de vil. Strålene i boblebadet dirigerer ulikt sterke og smidige vannstråler til alle områder av kroppen. Spesielt masseres intensivt belastede områder som nakke, skuldre, rygg, hofter og føtter. Avhengig av modellen inkluderer støtteprogrammet til et spa f.eks. B. en foss, flerfarget belysning, kontroll via smarttelefon-app, aromaterapi eller et integrert lydsystem. Med utstyr og design, tilpasser et boblebad seg til eierens ønsker og romlige forhold.

Boblebad i hagen: Populære produsenter

Boblebad i hagen vedkledning rundt

Boblebad av høy kvalitet fra kjente produsenter imponerer med sine høye kvalitetsstandarder. Hvert merke imponerer med sine individuelle produktegenskaper. Villeroy & Boch boblebad, for eksempel, er best kjent for sin innovative JetPak -teknologi. JetPaks er enhetlige massasjestråler som kan byttes etter ønske og som det er totalt 16 forskjellige på markedet.

Dette nye dysesystemet fører til ekstremt forkortede rørledninger og lager Villeroy & Boch Spa er spesielt energibesparende. Den italienske produsenten Treesse har gjort seg bemerket med designede boblebad: Spa med det såkalte Ghost System har massasjestråler som er plassert under et smalt hull i badekaret og derfor er praktisk talt usynlige. Et av de mest kjente boblebadsmerkene er boblebad. Den første prototypen på et boblebad går tilbake til dem. Alle produsenter har forskjellige boblebadlinjer som individuelt definerer komfort, design og utstyr.

Utendørs boblebad: Krav til parkeringsplassen

Jacuzzi i hagen utenfor feriehuset spa velvære

Utendørs boblebad kan ikke bare settes opp i hagen eller på terrassen, men er også egnet for små uteområder. Hvis bygningsstatistikken stemmer, kan en stor balkong eller takterrasse også brukes som parkeringsplass. 4 m2 rett, minimalt forseglet og ristet område er vanligvis tilstrekkelig for installasjon. Vær oppmerksom på at det er en minimumsavstand på 10 cm mellom de enkelte sidene av spaet og ytterveggene. Det bør være en avstand på minst 50 cm mellom veggen og siden av boblebadet med teknikeradgang. For å bruke boblebadets fulle massasjekraft, er den koblet til høyspenningsstrømmen. En vanntilkobling trenger ikke å være i umiddelbar nærhet av parkeringsplassen: utendørs boblebad fylles med vann via en hageslange, som forblir i dem i flere måneder. Et sterkt filtersystem og vår egen vannpleie-teknologi basert på ozon eller UV-C sørger for ren og hygienisk badeglede. Når nøyaktig vannbytte skjer, avhenger av hvor ofte og med hvor mange personer enheten brukes.

Før du kjøper: du bør ta hensyn til dette

Boblebad i hagen Spaopplevelse ute garantert

Hvilket boblebad som finner veien inn i det innenlandske uteområdet, avhenger i hovedsak av de romlige forholdene og badernes behov. Store modeller er best når du vil virvle regelmessig med stor familie eller venner. En variert massasje kan også nytes i et boblebad for 2 til 3 personer. Det er best å teste størrelse og komfort før du kjøper. I et velfylt Whirlpool utstilling du har muligheten til å sette deg ned i forskjellige modeller. Ofte innser interesserte bare hva som er viktig for dem når det gjelder massasje, utstyr og design under en detaljert konsultasjon. Alle kan selv bestemme hvor luksuriøs helseopplevelsen i huset blir. Et boblebad av høy kvalitet koster ikke automatisk en formue. Merker som ONE SPA viser at førsteklasses konstruerte, godt isolerte og velutstyrte utendørs boblebad er tilgjengelig til rimelige priser.

Previous Post
Boksing – For god kondisjon og raske reflekser
Next Post
Industrielt utseende for hagen – kunstneriske designideer og tips