15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Integrering av boblebad i hagen: nyttige tips og designideer for ditt eget spa!

Vi ønsker alle et rolig tilfluktssted hvor vi kan hvile etter en lang, slitsom dag og bare la stresset forsvinne. Å sitte i det forsiktig boblende vannet i ditt eget boblebad i hagen og nyte den vakre utsikten med et glass vin – høres ikke det fantastisk ut? Ditt eget spa er en miniluksus som forskjønner uteområdet og forvandler det til en liten oase av ro og avslapning. Hver dag føles som en ferie, og du trenger ikke engang å forlate huset. Hvis du leker med ideen om å integrere et boblebad i hagen og ønsker å sette det i rampelyset, finner du mange praktiske tips og designideer hos oss.

Jacuzzi i hagen Taktekkingstips Hagetrender Møbler

Enten ovale, firkantede, store eller små – utendørs boblebad er nå tilgjengelige i alle mulige størrelser og fasonger. Det er derfor veldig viktig å ta litt tid å vurdere hvor mye plass du har og hvor du vil innlemme det når det gjelder estetikk og funksjon. Siden dette er en langsiktig investering, ville det være fornuftig å velge en modell av høy kvalitet. Boblebadene fra “AWT” for eksempel er konstruert med den nyeste teknologien og materialer av høy kvalitet for å garantere deg mange års glede.

Integrering av boblebad i hagen – hvordan finne riktig sted

Boblebad i hagen inkluderer hagedesigntrender svømmebassenghageområde

Slik at ingenting står i veien for din drøm om ditt eget spa i hagen, bør du først finne det rette stedet for boblebadet. Nøkkelen til å skape den perfekte oasen er å optimalisere området. Et utmerket alternativ er å plassere badestampen på en solid base og nær huset og vann og elektriske tilkoblinger.

Design et boblebad i hagen Tips om hagedesign Hagetrender

Slik at tiden i ditt eget boblebad i hagen blir en skikkelig velværeopplevelse, må en vakker utsikt selvfølgelig ikke mangle. Du har mer ledig plass? Et stort svømmebasseng med alle slags statister ville være det perfekte fokuspunktet i hagen din og er en flott mulighet til å planlegge kule bassengfester med venner eller avslappede familiekvelder når som helst på året.

Hvilket gulvdesign er best egnet for dette?

Boblebad i hagen bilder tregulv hagedesigntips

Før du integrerer boblebadet i hagen, bør du tenke nøye over hvor du vil plassere det og forberede plassen deretter. Undergrunnen som boblebadet skal stå på, må være på bakkenivå og minimalt komprimert. Akkurat som hjemme setter det riktige gulvet også tonen utendørs og skal gjenspeile din egen smak og stil. Avhengig av om du har valgt en modell over bakken eller bakken, er noen gulvbelegg mer egnet enn andre. Mens betongplater ser moderne ut, skaper tre en varm og koselig atmosfære. Kunstgress er et annet raskt og billigere alternativ. Whirlpools innebygd i gulvet ser vakre og diskrete ut og kan harmonisk integreres i det overordnede konseptet. Ved planlegging er det imidlertid spesielt viktig å sikre at tilgangen til det tekniske området ikke blokkeres og forblir fritt tilgjengelig.

Planter og personvernskjermer fullfører helhetsbildet og gir mer personvern

Boblebad i hagen Taktekking av hagemøbler

Enten en hekk, et gjerde eller en natursteinvegg – en passende personvernskjerm sikrer mer privatliv og lar deg helt glemme verden rundt deg mens du avslutter dagen i ditt eget boblebad i hagen. Med eksotisk løvtre skaper du en varm og spa-lignende atmosfære, mens stein gir utsiden et moderne og eksklusivt utseende. Trær og store planter som personvernskjermer kombinerer komfort og design i ett og skaper en zen -følelse. Pergolaer og paviljonger vil også være et attraktivt tillegg for å forbedre hele området. De holder ikke bare de nysgjerrige naboene fra å se, men beskytter deg også mot solens sterke og skadelige stråler.

Integrering av boblebad i hagen Tips om hagedesign. Kjøpe hagetrender i boblebad

Previous Post
Boksing – For god kondisjon og raske reflekser
Next Post
Industrielt utseende for hagen – kunstneriske designideer og tips