15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

French Crop Hairstyle for Men – Et tidløst hårklipp som er tilbake på trenden

fransk crop fade frisyre med langt hår på toppen og kort rygg

Når det gjelder å konkurrere med andre allsidige frisyrer for menn, kan French Crop være et veldig godt valg. Dette er lett å style og er en av de korte hårklippene med lite vedlikehold som har vært populære i mange tiår. I de moderne frisyrene for menn med fransk avling er håret lengre på toppen enn på sidene og på nakken, med håret øverst enten hengende ned over pannen eller kjemmet rett på den ene siden. Så det er en klassisk, lett å vedlikeholde og allsidig hårklipp som er egnet for menn i alle aldre og stil. Akkurat som den hvite t-skjorten med rund hals og den svarte skinnjakken er klassikere for menn, er den franske frisyrfrisyren en av de mest tidløse, tilpasningsdyktige og lettstelt frisyrene en mann kan velge.

Den klassiske franske avlingen frisyre

kort hårklipp med fransk avling og underskæring med hudbleknet frisyre

Du kan oppnå denne typen kort hårklipp ved å klippe håret på ryggen og sidene på følgende måte. Vi vil at kantene skal være litt skarpere, men ikke så mye at de kontrasterer dramatisk med lengden på toppen. Det handler om balanse og proporsjon. Det er flere måter å klippe håret på. For en litt solid og strukturert finish, må stylisten din klippe inn i håret for å skape en sagetann -effekt.

krøllete hår krøllete hår bølget hår kombineres med fransk avling for et moderne utseende og utseende

Dette er en spesielt fin måte å redusere volumet når håret er tykt eller fremhever en naturlig krøll. For et skarpere og renere utseende foretrekkes stump skjæring. Ved å gjøre det en strammere form, kan frisøren din også “rette” håret ditt, noe som er flott hvis det har en tendens til å holde seg til kroneområdet. Mange menn i disse dager trenger ikke oppstyret som følger med frisyrer med mye vedlikehold som quiff eller pompadour. De vil bare ha et stilig snitt som ikke krever at de tilbringer en time foran speilet på badet. Det er her den franske avlingen frisyren spiller inn.

enkel fransk avling hårklipp med lilla hår motetrend tenåringsstil grå lilla

Den franske avlingen er derfor en klassisk stil som er en av de kortere herresnittene. Denne er preget av kort hår rundt hodet og en iøynefallende ponni. Mange forveksler denne frisyren med Caesar -hårklippet. Selv om de to er like, er hovedforskjellen at den franske frisyrfrisyren har lange smell, mens denne i en Caesar -kutt er kort. Den såkalte franske frisyren er en virkelig minimalistisk frisyre som krever minimal styling. Det er heller ingen hyppige turer til frisørsalongen. Dette snittet er også spesielt egnet for eldre menn med grått hår, ettersom det utfyller håret.

Hva trenger du for en fransk avling frisyre?

frittliggende fransk avling frisyre med skarpe linjer for blondt hår

Denne kuttet er kortere, og på grunn av dette trenger du ikke mye hår for det. Du trenger sannsynligvis 2 til 5 tommer hår foran og resten vil være kortere overalt. En stor fordel med denne menns frisyre er fleksibiliteten. Det fungerer godt med de fleste ansiktsformer og hårtyper, med et rundt ansikt som kanskje er et unntak. Hvis du har krøllete hår, vil French Crop fortsatt fungere, men det vil være vanskeligere å jobbe med og å style.

visne frisyre med fransk avling og bleket hår moderne utseende for unge menn

Spør om sidene som skal kuttes, avhengig av teksturen du ønsker. Ta kontakt med frisøren din for å finne ut hvilket alternativ som er best for deg. I tillegg kan lengden på håret variere i dette tilfellet. Så sørg for å ta med et bilde slik at frisøren din kan estimere lengden på sidene og baksiden. For håret på toppen har du et par alternativer. Hvis du vil ha mer volum og tekstur, gå for piggformet hår. Dette resulterer i et uformelt utseende og er ideelt hvis du har tykt hår.

Toppen av hodet har hårlengde og sidene er beskåret kort for et moderne utseende

Hvis du vil ha et ryddigere og mer elegant utseende, spør om det stumpe håret. Dette kan få dem til å se flatt og pent ut. Hvis håret ditt sitter fast, er det slik du skal klippe håret. Du kan også se på denne klassikeren på en veldig moderne måte. En kombinasjon med en underskåret frisyre som er forkortet på sidene og baksiden, kan også kontrastere håret og få den franske avlingen til å skille seg ut øverst.

fransk avling med tekstur og fade cut med tre dager med skjegg stilig rødt hår

Siden det er en snarvei, trenger ikke dette hårklippet for mye styling. Alt du trenger er en pomade, gel, voks eller lignende produkt. Dette lar deg style håret ditt foran. Behandle produktet med håndkle-tørket, fuktig hår og styl det som du ønsker.

Lengre fransk frisyr

fransk avling for lengre hår og blonde hår sitater med fargenyanser oppnå et stilig utseende

Hvis du vil ha mer fleksibilitet i snittet, kan du la håret ligge på toppen litt lenger. Med den ekstra lengden kan du lage en rekke korte stiler som kan tilpasses forskjellige anledninger. Ryddig formede steiner og sidestøtter er for eksempel flotte for arbeid, mens rotete teksturerte utseende gir riktig stil i helgene. Husk også å holde balansen mellom rygg, sider og topp.

uformell stil med spissy hair taper cut og ponni frisyre

De som leter etter en mer moderne versjon av den franske frisyrfrisyren bør velge økt belastning på hodebunnen gjennom ryggen og sidene, noe som resulterer i en dramatisk, usammenhengende følelse. Jo høyere arbeid klipperen har og jo kortere graden som brukes, jo mer merkbar blir hårklippet ditt.

Kjendisinspirerte hårklipp

george-clooney-som-lege-i-den-medisinske serien-han-med-fransk-avling-frisyre

I motsetning til kutt og pompadurer kan denne typen frisyre tilpasses enhver ansiktsform og tilpasse seg estetisk godt til stort sett enhver personlig stil. Så det er ikke rart at flere kjendiser ofte velger det. Det mangeårige Hollywood-ikonet George Clooney hadde i løpet av sin periode som Dr. Doug Ross, for eksempel, en av de mest kjente franske frisyrene i det amerikanske medisinske dramaet ER. Gjennom hele tiden på showet beholdt Clooney et klassisk, konisk snitt som enten var stylet fremover eller litt til siden.

bruk damon o'leary kort hårklipp med fransk avling for krøllete hår i stil

Den britiske TV -personligheten Dermot O’Leary har hatt en frisyre som denne siden han byttet fra sitt skarpe buzz -snitt. Fordi O’Leary har naturlig bølget hår, er han begrenset i forskjellige stiler han kan prøve uten vedlikehold.

Cillian Murphy på filmpremiere med fransk frisyrfrisyre og stilig dress på den røde løperen

Så hvis du går for en fransk avling, kan den være litt lengre i spissen og fortsatt holde alt pent og ryddig. For å forsterke formen, hold den fremre delen nær hårfestet. Dette fungerer spesielt godt hvis du har bølget hår eller hårlokker.

Previous Post
Kjøp vinterfrakk for menn – velg riktig frakk for menn
Next Post
Stretching – eller hvordan du kan oppnå drømmekroppen din ved å strekke deg