15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Farge håret grått som mann – Den sølvfargede hårfargen og tips om trenden

sølvrev sølvhår moderne skjeggslitasje for eldre menn

Hvis du vil farge håret ditt grått som mann i henhold til de nye trendene, har vi satt sammen noen ideer for deg i dette innlegget. Å strebe etter en dristig ny hårfarge kan raskt ta utseendet til nye høyder. Samtidig er det imidlertid også en risiko for hårtap hvis du ikke vet hva du gjør. Av denne grunn, tenk nøye, få og bruk kvalitetsprodukter, og les videre for å finne ut mer i vår guide om det.

Farge hår grått som mann – En guide

ung mann med hettejakke i svart og farget grått hår ligner lucius malfoy fra harry potter

Grått hår er uunngåelig før eller siden og bør hilses varmt, ikke med forakt. Faktisk er det til og med en fasjonabel trend for den yngre generasjonen å farge håret grått. Så vi kan ikke bare knytte grått hår til visdom, men også bruke det på en stilig og trendy måte. Vil du farge håret ditt grått som mann, kan disse gi deg en generell estetikk med en preppy kvalitet. Dette kan også være en leken hentydning til fiktive karakterer som Lucius Malfoy fra Harry Potter -serien.

sølvhår menn zayn malik kjendiser trend menn frisyre

I motsetning til hva mange tror, ​​bør du ikke se på grått som noe negativt, men som et spesielt element i din personlighet og stil. Faktisk har menns gråtoning de siste årene vært mer et produkt av en hårfargestoffflaske enn aldringsprosessen. Med yngre modeller som Lucky Blue Smith som kanaliserer den tonen, har sølv aldri vært mer fristende. Så her er våre tips for en estetikk som mer ligner en herre enn en bestefar.

Du bør farge håret grått som en mann?

george clooney grå hår menns frisyre moderne slitasje

Mens en kul Silver Fox -stil kan være perfekt for den yngre mengden, er det naturlig å klemme naturlig grått hår det første trinnet i å omfavne denne fargen for eldre menn. Det kan være mildt sagt befriende, og grått hår har sett en siste vekkelse i mainstream -pressen. Så anerkjente skuespillere som George Clooney og John Slattery beviser at det ikke er noe å frykte når håret begynner å misfarges. For menn som ønsker å krydre kunstig farget grått hår med høydepunkter, velger du imidlertid lysere toner. Da vil håret ditt se mer ungdommelig og moderne ut. Det er derfor tilrådelig å søke råd fra en troverdig frisør for de beste resultatene.

Frisyren spiller en avgjørende rolle

ungdommelig estetisk utseende hårfarging grå mann med tatoveringer på nakken

Nøkkelen til å forsterke en grå mane er å style den i et moderne, elegant og trendy hårklipp. Undervurder aldri evnen til et stilig snitt til å gjenoppfinne utseendet ditt, uansett hvilken nyanse det kommer i. Trikset er fremfor alt å kombinere det uventede. Så, til tross for fargen, vil en ungdommelig menns frisyre for grått hår referere til et nåværende og moderne utseende.

En modernisert sidedel eller et nyoppfunnet fadesnitt gir liv i grått hår, gir hodebunnen din ny styrke og fremfor alt vektlegger en samtidssyn. En pompadour anbefales også for yngre menn som ønsker å farge håret grått som mann og ha det sånn, men ikke er sikre på hvordan de skal gå frem.

Velg en passende hårføner

Kunstig farget grått hår med høydepunkter krydder pinnsvinfrisyren

Det siste du vil ha er livløst grått hår. Når menn farger håret grått, kan en slik hårfarge bare være forførende hvis håret virker voluminøst og tykt. Så tekstur og volum er helhetlig. Få utseendet ditt stylet med en hårføner. På denne måten vil du markere sølvhåret i alle sine gråtoner. Sørg imidlertid for å føne håret rundt ansiktet ditt også for moderne resultater. Disse er verdt det hvis menn velger sølvhår tilsvarende.

Bruk passende klær

Herrehår grått med antrekkskinnsjakke i svart

Uansett hvor stilig håret ditt ser ut, husk alltid hvor viktig antrekkvalget er for å sette sammen det generelle utseendet ditt. Få en moderne, mer ungdommelig estetikk med skreddersydde klær, sømløse snitt og friske toner for ditt valg av moteartikler. Dette vil gi ditt grå hår en moderne følelse som er ung nok uten å se for ungdommelig ut. Ensfargede klær fungerer bemerkelsesverdig godt med grått hår, men gir fortsatt det utseendet.

Hårkosmetikk er også nødvendig

Farger herrehår grått hos frisøren

Grått hår er veldig likt blondt hår. Deres letthet betyr at det ikke er noe sted å skjule dem. Så for de beste resultatene bør du bruke kvalitetshårskosmetikk og produkter som for eksempel styrker krøllene dine, skaper volum og gir utseendet til et generelt tykkere hår i hodebunnen. Sørg også for at produktet ditt ikke er for sterkt. Velg en lett gel eller mousse for et mer naturlig utseende. Disse vil gi glans samtidig og vil ikke sarte sølvtonene. Husk også at en pomade er utrolig lett å tykne, men velg en silkeaktig finish for å få dette til å se mer moderne ut.

fade cut hairstyle undercut for boys gråfarget hårtrend

Så når det gjelder farging av hår på menn, er blondt eller bleket hår et av de mest populære utseendet. Blekning av håret kan være en vanskelig prosess, med konstant risiko for å bryte håret eller forårsake alvorlig skade, for ikke å snakke om den fryktede oransje eller gule støpen. Men hvis du er klar til å ta risikoen, kan du følge tipsene våre for å få det bleket utseendet du ønsker.

Farger hår sølv mann

zac efron grått hår og farging av grått hår

Ikke prøv å vaske håret ditt for ofte. Sølv og grå fargestoffer kan ikke holde fargen godt. Hvis vasking mindre ikke er et alternativ fordi du regelmessig bruker geler eller sprayer, se etter sulfatfrie, fargesikre sjampoer og balsam. Sulfater fjerner fargen fra håret ditt. Så les ingrediensene på etiketten nøye. Til tross for likhetene er ikke alle ting gjort det samme. Hvis du planlegger å farge håret ofte, er det viktig å shoppe rundt for å finne ut hvilke produkter som fungerer best for deg.

menn askehår asiatisk frisyre tykt hår sølvfarget mann

Du bør unngå skjørheten forårsaket av oksidasjon. Hårkosmetikk som setter inn lyse hårfarger hjelper deg med å gjøre dette noen få uker. Gutter med sølvhår bør bruke sjampo og balsam med UV -beskyttende midler. Annen omsorg brukes til å nøytralisere og lysere kjedelige områder. Hold øye med håret ditt, og hvis fargen ser kjedelig ut, er det beste alternativet å prøve å balansere det på nytt.

Farger håret grått som en mann kort frisyre fransk avling med fade overgang

Previous Post
Lag vårkranser – 10 enkle DIY -ideer for vårdekorasjoner med instruksjoner
Next Post
Loftleilighet med en dynamisk og livlig atmosfære