15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Rockabilly frisyre for menn – kule hårklipp for motebevisste menn i retrostil

Rockabilly -frisyren for menn, som opprinnelig dukket opp på 1950 -tallet, har opplevd en stor vekkelse de siste årene. Disse herre trendfrisyrene 2019 og ser slik ut, som var inspirert av datidens rock’n’roll -musikk, er derfor perfekte for dagens stiler. Opprinnelig utviklet som et opprørsk alternativ til mer konservative og klassiske stiler, har rockabilly -frisyrer sterkt påvirket menn. 50- og 60 -tallets frisyre har imidlertid utviklet seg over tid. Selv om dette fortsatt har en edgy og maskulin appell, gjør dagens rockerfrisyre menn mer ryddig og rett og slett tilstrekkelig, spesielt sammenlignet med moderne alternativer. Som sådan er denne hårmoten flott for enhver herre som ønsker å legge en fin stil til sitt normale hår.

Rockabilly frisyre for mannen med stil

opprørsk rockabilly frisyre mann med hvit t-skjorte og sigarett samt nakke tatovering

Så rockabilly -frisyrer har blitt en populær trend. Disse mennenes frisyrer fra 1950 -årene ble først og fremst introdusert av Elvis Presley, inspirert av rock’n’roll -musikk og adoptert av James Dean, fra de mer konservative, klassiske motetrendene fra fortiden. Disse inkluderer for eksempel den moderne pompadouren og glatte ryggen. Disse gutta ser ut til å elske dette smøreutseendet også. Så sjekk ut disse gyngende frisyrene, slik at du kan se klassisk og moderne ut samtidig. Før du gjør det, la oss imidlertid gå bak historien til rockabilly -frisyren for menn.

Historien om rocker -frisyren

klassisk 50 -talls look med rockabilly frisyre mann med denimjakke

For enhver mann som levde på 1950 -tallet, var dette en flott tid. Med levende mener vi virkelig levende, ettersom populariteten til rock’n’roll rocket deg til beinet. Med artister som Elvis Presley, James Dean, Marlon Brando, Gene Vincent og andre, var det en god grunn til at alle ble tapet fra hoften til jukeboksen og radioen. En ny subkultur som heter Greasers dukket opp fra støyen og etterspillet.

moderne rockabilly frisyre menn tynt hår og nålestripe blå dress elegant

Sammen med fenomenet kom alle slags mannlige frisyrer med holdning og selvfølgelig masse pomade. Frisyrer til side, rockere var besatt av skinnjakker når det gjaldt herreklær. Så denne ble sett på som et moteikon for menn og i kultur, og symboliserte dristige eventyr, omtrent som heltene til pilotene som bar dem under andre verdenskrig. Trenden kunne sees hos mange motorsykkelgjeng, ettersom de fleste av de smurte hodene var yngre og fra den fattigere arbeiderklassen. Vi nevner dette slik at du kan få en bedre ide om hvor den opprørske stilen ved roten til ting kom fra.

smilende mann med oransje briller og rutet skjorte viser moderne mannlig frisyre

Over tid avtok ting betydelig på 60 -tallet, men når frisyren på 70 -tallet går til menn, kom trenden tilbake i popularitet. På grunn av dette kan du bruke litt tid på å oppdage noen spennende stiler for menn i dette innlegget. De fleste er tro mot klassikerne, mens andre kutt har mer moderne tilnærminger for å vekke den gamle skolen tilbake. Så hvis du er en fan av rockabilly -frisyre for menn, vil du sette pris på disse stilige maskuline ideene.

Rockabilly frisyre mann kort

kort hårklipp i stil med 50 -årene, moderne stil

Så hårklipp som dette handler om maskulinitet, opprør, uavhengighet og mye pomade eller voks, selv om det også ville være nyttig å ha en fin skinnjakke. Slik at du kan finne rundt i kulturen og finne den riktige menns frisyre for deg, la oss starte med den korte rockabilly -frisyren for menn. Denne lett oppnåelige rockabilly-frisyren er veldig populær blant unge menn i disse dager. De fleste frisører legger ganske enkelt kort, pigget hår på toppen av hodet til den nødvendige underskåringen. Til slutt får du en kort frisyre som virkelig ligner hårmoten som artistene fra 50 -tallet brukte.

Rockabilly pompadour

Gjenoppdag 70 -tallets frisyre for menn med en moderne underskæring og pompadour

En pompadour er en av de mest ikoniske rockabilly -frisyrene og et utseende som har sett en merkbar gjenoppblomstring de siste årene. For å sikre at svinefedten din får den rette retro -touchen, bruk den flat. Mens teksturen føles moderne og tidsriktig, gjenspeiler hårklipp som dette en svunnen tid da herrer ikke opprørte noe hår. Vil du ha en veldig spesiell frisyre som vil hjelpe deg med å komme med en ekte uttalelse? Spør frisøren din om et kreativt rockabilly -utseende. Bruk denne til å lage en virkelig stor pompadour mens du legger til spesielle design på den korte delen bak på hodet.

Rockabilly frisyre menn med skjegg

60 -talls frisyre menn med skjegg og solbriller bærer stilig med dress

Lard curl -stiler trenger imidlertid ikke å være perfekt kjemmet. En rotete versjon gir det klassiske snittet en opprørsk følelse. Stilens grove utseende passer perfekt med skjegg for å skape en sterk, men sofistikert estetikk. Hvis du også liker Ivy League -stil, men fortsatt vil legge til aksenter i en rockabilly -frisyre, er dette snittet det beste valget. Lag en enkel lang quiff, og la ca 4 tommer hår ligge på toppen. Styler håret litt opp og til siden og legg til et skjegg for å fullføre utseendet.

Klapp håret bakover

tatovert ung mann med piercinger og rockerfrisyre menn

Den klassiske glatte frisyren har mye volum foran og minner om tradisjonelt rockabilly -utseende. Selv om du ikke bruker så mye hårprodukt som du ville med tradisjonelle svinekjøtt, har dette hårklippet samme form og egenskaper. Det beste er at denne fiffige frisyren kan brukes av menn i alle aldre. Når det gjelder rockabilly -frisyrer, menn som faller fra hårlinjer, er slike utseende perfekt for det. Så dette er den enkleste rockabilly -frisyren for menn. Alt du trenger å gjøre for dette er å lage en enkel gryte som holder håret på toppen lenge nok til å gre gjennom. Avgjørelsen er din om du skal bruke mye hårgel for å oppnå dette populære utseendet.

Klassisk quiff med undersnitt

rockabilly frisyre mann kort blondt hår og skjegg hos frisøren

Du trenger ikke å være helt gammeldags for å ha et stilig rockabilly-hårklipp. Noen ganger kan blandingen av retro og moderne utseende skape en unik og fantastisk ny frisyre. Dette er tilfellet med denne klassiske stilen, som også er preget av et lavt underskjær. Den uventede kombinasjonen av de to skaper raskt et dristig og individualistisk utseende som også er egnet som en rockabilly -frisyre for menn med tynt hår.

Moderne rockabilly -frisyre for menn

kombinerer rockabilly -mannens frisyre med moderne elementer og skjegg

Hvis du ikke vil kopiere Elvis, men fortsatt håper på en stilig frisyre som får deg til å ligne en ekte musikkelsker, er denne moderne stilen noe for deg. Klipp sidene veldig korte, selv om barbering også er tillatt. Du bør deretter forsiktig style toppen i en høy sidekam. Alt du trenger for å gjenskape et utseende som dette er mellomlange tråder, noen pomade og en kam. Mens mange moderne versjoner av denne frisyren har en underskæring, ser dette tradisjonelle alternativet klassisk og moderne ut på samme tid.

Sidecut menn

kjemmet tilbake hår som rockabilly frisyrer menn som trekker seg tilbake

Dette er også et moderne utseende som er ganske enkelt å lage og vedlikeholde. Du må lage et pent kutt på baksiden av hodet ditt, og ikke la for mye hår på toppen. Deretter, ved hjelp av en stripe, lager du en åpenbar sidedel og børster håret til en annen side. Alt du trenger å gjøre er å påføre litt gel hver dag for å holde håret rett og holde frisyren ren. Denne stilen med en sidedel er et fantastisk rocker -utseende. I stedet for å gre håret bakover, krever dette utseendet at du lager en seksjon og retter ut hver seksjon fra sidene og baksiden. Resultatet er en dristig stil rett ut av 50 -tallet. Sørg imidlertid også for å fukte håret før styling for å få denne rockabilly -frisyren til å se enda mer autentisk ut for mannen.

Kam over frisyre

sidecut men rockabilly med en kam rullet på siden med pomade eller hårvoks

Mine herrer bruker ofte rockabilly -hårklipp som blir gredd tilbake. Men du kan også få disse stylet til siden, som med sidekuttet. Prøv for eksempel å oppnå et stilig retro -utseende med en lengre quiff kjemmet til siden. Så denne rockabilly -frisyren for menn med en dyp sidedel blir kjemmet tilbake og slitt til høyre. Når du gjenskaper dette utseendet, må du imidlertid bruke pomade eller voks for å holde håret på plass og holde det borte fra ansiktet.

Klassisk rockabilly med moderne elementer

lett hårklipp for menn med overgang til lengre hår på toppen av hodet

En kam i rocker -stil kan også være et flott retro -utseende for menn. Men hvis din personlige stil er iboende moderne, vil du oppdage at denne vintage frisyren er litt vågal for deg. For å modernisere utseendet og passe bedre din stil, kan du bare legge til noen uventede, mer moderne elementer. På grunn av dette kan du for eksempel velge å bruke en gammeldags kombinasjon med en fet overgang for den perfekte balansen.

Stylingstips

skjeggete mannen sitter i frisørsalongen og får utført sin rockabilly -frisyre av mannen

Mens vått utseende regjerte musikkverdenen i andre halvdel av 1900 -tallet, er det ingen grunn til å kopiere stilen helt. Bruk i stedet litt hårspray for å lage en myk sidekam. Hvis håret ditt er tykt nok, vil det forbli på plass alene. Ellers bare start med fuktig hår for et mykere utseende. Påfør sjenerøst pomade eller voks på trådene for å forme dem. Sørg også for at håret ditt er strandet i tråder fra baksiden til forsiden.

tilbake i trend rocker frisyre menn vintage retro look med svarte farfar solbriller

Bruk en kam for å forme hårlengdene med den. Dette gir deg et renere utseende enn med hendene. Gre håret opp og tilbake for å lage en kileform med volum foran eller som du vil. Om nødvendig, avslutt stylingen med en lett hårspray. Så du vil bli en ekte rockabilly -stjerne eller bare se ekstremt stilig ut? Nå vet du hva du skal gjøre. De fleste av disse hårklippene er veldig enkle å gjøre og vedlikeholde. Du kan virkelig komme med en uttalelse med hver av dem.

Previous Post
14 gode ideer til en rask og sofistikert dessert til nyttårsaften
Next Post
Svømmebassengideer – 50 drømmeaktige svømmebassengferiebilder