15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Land Rover -tilbehør – tre konsepter for ekstremsportentusiaster

land-rover-tilbehør-longboard-skateboard-surfebrett-snowboard

Land Rover som terrengbil er kjent for sin evne til å kjøre selv under de vanskeligste terrengforholdene. Men hva hjelper det å gå overalt hvis du ikke har det nødvendige tilbehøret for å la hobbyen din gå fri? Fans av ekstremsport vil finne ut om det siste Land Rover tilbehør som du kan utstyre bilen din etter dine preferanser.

Land Rover tilbehør til Range Rover Evoque Convertible

land rover tilbehør suv-range-evoque-orange

Odo Fioravanti Design Studio er ansvarlig for Land Rover -tilbehøret. Selskapet ble inspirert av den nye Range Rover Evoque Convertable og, mer presist, dens off-road evner. Tre imponerende prototyper for forskjellige brett ble laget. Disse inkluderer et surfebrett, et longboard og et snowboard.

Land Rover -tilbehør i form av et surfebrett

land rover tilbehør surfebrett-bølge rytter-sjø-ferie

Alle tre brettene som Land Rover-tilbehør representerer terrengbilens futuristiske utseende og ble presentert sammen med den nye SUV-en under Milan Design Week 2016. Der imponerte du spesielt med designet ditt.

Designeren og surfebrettet hans

land rover tilbehør surfebrett-idé-moderne-designer

Vi har satt sammen et galleri der du kan se nærmere på Land Rover -tilbehøret. Med brettene får du ikke bare produkter av høy kvalitet til din favoritthobby, men også design som er skreddersydd for din siste Range Rover.

Design av snowboard

land-rover-tilbehør-snowboard-vintersport-mørk grå-oransje-aksenter

Vintersport er ikke for alle, men hvis du ikke hopper over en vinterferie og liker snowboard, kan du betrakte snowboardet som et Land Rover -tilbehør. Hvis du også er en fan av Ragen og Land Rover, er produktet et must.

Longboard

land-rover-tilbehør-longboard-idé-sykler-modell-rekkevidde

Alle som liker ekstremsport på land og på relativt tørt underlag, vil glede seg over det attraktive longboardet. En sikker holdning og perfekte stunts er med denne modellen. Et stilig utseende garanteres også av designet.

Design ide

land-rover-tilbehør-ekstremsport-fans-hobby-brett-tilbehør

Overflaten på Land Rover -tilbehøret skal ikke bare minne om Land Rover når det gjelder farge. Det sekskantede mønsteret ble også valgt for å etterligne bilens grill. Dette gir brettet et mer interessant utseende uten å miste sin moderne stil.

Stern på surfebrettet

land-rover-tilbehør-detalj-surfebrett-høy kvalitet

Finen på surfebrettet, som ligger på akterenden, er også godt gjennomtenkt. Som erfarne surfere vet, tjener dette til retningsstabilitet og bør garantere samme sikkerhet som SUV Evoque. Land Rover -tilbehør er perfekt gjennomtenkt.

Stabilisering i vannet

land-rover-tilbehør-kvalitet-hobby-tilbehør-idé-stilig

Du kan finne ut mer om Land Rover -tilbehør på produsentens nettsted. Utstyr deg selv og din nyeste terrengbil med riktig tilbehør og opplev hobbyen din på en helt ny og mer adrenalinrik måte.

Styrene på messen

land-rover-tilbehør-utstilling-brett-design-felg-svart

Ta en ny titt på Land Rover -tilbehør sammenlignet med Range Rover Evoque Convertable som ble presentert på Milan Design Week 2016. Det attraktive fargeskjemaet svart og oransje finnes i alle elementer.

Design av Odo Fioravanti Design Studio.

Previous Post
Kjøp vinterfrakk for menn – velg riktig frakk for menn
Next Post
Stretching – eller hvordan du kan oppnå drømmekroppen din ved å strekke deg