15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Moderne hus i skogen i Slovenia med en interessant rominndeling

Ferdighus

En moderne Hus i skogen  vekker oppmerksomhet i Slovenia. Huset ligger på rammen av skogen, nær byen Novo Mesto, og er et utmerket eksempel på moderne minimalistisk arkitektur. Som det er typisk for et hus i en åsside, er konstruksjonen nyskapende og har en viss fleksibilitet i formen. Trefasaden skaper en visuell forbindelse til naturen rundt, mens nordvestsiden har store vinduer og dermed åpner huset for det vakre landskapet. Bygningen er en-etasjers, men du kan fortsatt se en viss forskjell mellom de forskjellige nivåene.

Moderne hus i skogen med interessant konstruksjon

Glassfasade av Ferighaus i Slovenia

Prosjektet ble datert Kombiner arkitektur utviklet – det skal være et enfamiliehus som kombinerer komfort og moderne design i ett. Arkitekter er med tanken på en Hus i skogen kom, hvis romoppsett ser veldig nyskapende ut. MJ -huset har ingen gang, og rommene er sømløst koblet til hverandre. Hvert rom har en egen inngang, og det er det Hus i skogen perfekt integrert i landskapet. Taket har en typisk form, slik at solen kan komme inn rikelig gjennom vinduene. Badet, stuen og inngangen er godt opplyst og fremstår lys og romslig. Konstruksjonen består av prefabrikkerte tredetaljer, som deretter ble kombinert i henhold til et bestemt opplegg. Garasjen er laget av betong og ligger i en skråning, slik at du kan nyte den vakre utsikten fra huset. En interessant utendørs betongtrapp fører fra stien til huset

Moderne hus i skogen – interiør

hvit vegg i et familiehus

Dette moderne Hus i skogen har et typisk minimalistisk interiør – fra det moderne kjøkkenet med blanke overflater, til det hvite hyllesystemet, til den elegante stuen. Bare i stua er det en utendørs peis som i kombinasjon med teppet skaper en koselig atmosfære.

Stue med frittstående peis

frittstående peis stue

Møbleridé for spisestuen

Levende ideer for stuer

minimalistisk modulært kjøkken

Utstyrt kjøkken på landstedet

Moderne hus med garasje

Betonggarasje i skråningen

Prefabrikerte trehus

Enebolig i skogen

Inngang fra huset i skogen

Hus i skogen - belysning

Previous Post
“Dream” – seng i massivt tre av Ign.Design
Next Post
20 moderne julepyntideer for et godt humør