15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Fantastisk luksusbolig på Hawaii

hawaii luksusbolig utendørsområde

Denne store, sjarmerende luksusboligen ligger på øya Maui, Hawaii. Kalt Jewel of Kahana, Arri Lecron Arkitekter har utviklet dette fantastiske hjemmet og til 14,9 millioner dollar, det er absolutt de beste pengene du kan kjøpe, og det er verdt hver krone.

Fantastisk luksusbolig

Hawaii-luksus-bolig-stue-natursteinvegg

Luksusboligen dekker et stort område på 9.200 kvadratmeter. Mulighetene er bokstavelig talt ubegrensede i denne praktfulle boligen. Inkludert syv luksuriøse soverom med eget bad og til og med et fantastisk gjestehus med ett soverom og bad. Kahana Jewel er perfekt for enhver klient, familie eller på annen måte. Det praktfulle moderne velværeområdet, sportsbaren og garasjen med tre biler strekker bare fantasien om hva det perfekte hjemmet egentlig er.

Luksusbolig av Arri LeCron Architects

hawaii luksusbolig bassengområde

Det vakre, moderne spaområdet utenfor og fossen gir en spektakulær panoramautsikt i kombinasjon med fred, ro og et snev av fred. Interiøret er designet for å flette seg inn i dette området, slik at naturlig lys kan sprette gjennom dette allerede enorme hjemmet i sin åpne herlighet. De vakre, lyse stue- og spisestueområdene er attraktive, komfortable og moderne. Med sine effektive og kunstferdige møbler tilbyr luksusboligen en luksuriøs boopplevelse som absolutt er en av de høyeste rekkene som er tilgjengelig innen arkitektur.

Romslig stue

Jewel-of-Kahana-luxury-residence-in-Hawaii

Med de vakre naturomgivelsene står sandstrender, guddommelige strender og pittoreske palmer i motsetning til et fantastisk bakteppe av en knallblå himmel. Jewel of Kahana er et spektakulært moderne Eden.

Husets fasade

hawaii luksusbolig inngang

Luksuriøs spisestue

hawaii luksusbolig spisesal

Bar og salong

hawaii-luksus-bolig-åpent-kjøkken-glass-vegger

romslig bad

hawaii-luksus-bolig-bad-arri-lecron-arkitekter

Soverom med utgang til hagen

hawaii luksusbolig soverom

Stue med skinnmøbler

Jewel-of-Kahana-hawaii-luxury-residenceArri-Lecron

Brunt fargevalg

hawaii luksusbolig boareal

Previous Post
25 praktiske ideer for benkeplater på kjøkken og bad
Next Post
Moderne kjøkkenbenk fra DuPont fungerer som en trådløs lader