15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Luksusvilla i Hollywood Hills

luksus villa hollywood hills utvendig design

Et veldig luksuriøst og sjarmerende prosjekt er det nye tilskuddet til det praktfulle bykartet over Hollywood Hills. Komfort er dedikert til den bohemske stilen, og er det viktigste symbolet på atmosfæren Luksusvilla en drøm som går i oppfyllelse for stjernene i showbransjen. Vanlige mennesker får lov til å ta minst ett blikk på dette hjemmet og kopiere noen interessante ideer fra den unike arkitektoniske planen og den fine dekorasjonen. Husets utvendige design bør ikke undervurderes fordi det også understreker komfort og skjønnhet.

Historien bak opprettelsen av luksusvillaen

luksus villa hollywood hills utvendig utsikt terrasse

Denne er designet og konstruert som en symmetrisk vulgær bygning Luksusvilla en kreasjon av de amerikanske designerne som jobber med Assembledge LA Studio. Hovedlederne for prosjektet – David Thompson og Kevin Southerland – har oppnådd sitt hovedmål om å skape en fantastisk atmosfære hvor hvert familiemedlem har sitt eget private rom, samt komfortable og koselige rom hvor hele familien kan samles. Stilig og elegant, denne ekstremt luksuriøse villaen imponerer med sitt klassiske konsept for et praktfullt hjem.

Arkitekturen og de utvendige designideene

luksusvilla hollywood hills utvendig utsikt utvendig design

Arkitekturen og de utvendige designideene til dette Luksusvilla er en perfekt blanding mellom de siste moderne innovasjonene og teknikkene med de velprøvde metodene for konstruksjon og byggeprosesser. Arkitektonisk plan holder seg til de vanlige formene og den naturlige sammensmeltningen mellom bygningsdelene og elementene i utvendig design.

de Luksusvilla er romslig og første etasje er delt inn i klart definerte soner for de enkelte rommene. Andre etasje, som for øvrig er mindre enn første etasje, er imidlertid et romantisk tillegg til hele strukturen. De enkle geometriske formene grenser til solide mønstre laget av glass og tre. På den annen side er marmorelementene i huset effektive utvidelser for fasaden på denne ekstremt sjarmerende fasaden Luksusvilla.

Luksusvillaen i Hollywood Hills – Utvendig design

luksusvilla i Hollywood Hills utvendig interiør

Husets utvendige design er hovedsakelig forbeholdt det enorme svømmebassenget. Omgitt av fine lyssystemer, er nattstemningen utenfor huset et ekte eventyr, spesielt når du er i godt selskap og har en kald drink i hånden. Den pittoreske fjellutsikten fra den private Luksusvilla er akkurat det en så vakker setting trenger.

Interiørdesignkonseptene i villaen

luksus villa hollywood hills stue peis minimalistisk

Den private Luksusvilla Hollywood Hills er nydelig og overveldende på samme tid. De fleste veggene er faktisk laget av glass, og takket være den fantastiske utsikten er denne vakre utsikten utvendig i perfekt kombinasjon med den praktfulle interiøratmosfæren i huset. Soverommet er designet i en klassisk minimalistisk stil der luksus og komfort er mer synonymt. På den annen side understreker setene i kontordesign husets funksjonalitet – det kan brukes både som villa for helgen og som hjemmekontor.

Spisestuen med treinnredning

luksus villa hollywood hills spisestue tremøbler

Møblene i hvert rom er dedikert til ærlighet og skjønnhet. De fleste kunstverkene er relatert til de elegante møblene, laget av miljøvennlige materialer og dekket med damask -lin i nøytrale farger. Trestolene og bordene i spisestuen og kjøkkenet er i tradisjonell og klassisk stil, som likevel er diversifisert av det eksotiske preget av praktfulle interiørdesignteknikker.

De to etasjene i luksusvillaen med vakker utsikt

luksusvilla i hollywood hills terrasse med svømmebasseng

Utsiden av villaen

luksusvilla i hollywood hills sofa tregulv

Stuen i minimalistisk stil  

luksus villa hollywood hills stue tretak innebygde lys

Det luksuriøse herskapshuset i Hollywood Hills om kvelden

luksusvilla hollywood hills terrasseutsikt om natten

Soverommet med glassvegg og vakker utsikt

luksus villa hollywood hills soverom glassvegg

Previous Post
Radiator med dekorative elementer for stilig innredning
Next Post
10 kreative ideer for veggdesign