15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Hvit marmor, glass og naturlig tre skaper harmoni i Middelhavet

Hvit marmor -naturlig tre-middelhavs-naturstein-landskap-eksotisk

Marmor er et edelt materiale som til og med kan kalles klassisk. Brukt mye, overbeviser den fremdeles i dag med sin naturlighet og særegenhet. Takket være ny teknologi er det mulig å implementere design som ble ansett som umulig for noen år siden. BLANKPAGE Arkitekter tegnet sammen med Karim Nader Studio et moderne fleretasjes hus på stranden i Libanon (en liten stat mellom Syria og Israel ved Middelhavet). Hvit marmor, glass og lyst naturlig tre får interiøret til den praktfulle bostedet til å skinne.

Integrer hvit marmor utvendig og innvendig på en moderne måte

Hvit marmor-naturlig tre-middelhavet-utendørs-hage-terrasse

Innvendig og utvendig ser det vakre huset veldig lyst ut og imponerer med sin forskjøvne arkitektur, som er orientert mot Middelhavet. Siden veggene i hvert rom er laget av glass på minst to sider, kan du alltid nyte en fantastisk utsikt. Kombinasjonen av hvit marmor og glass skaper et ultralett utseende som sammen med de eksotiske plantene fremkaller en harmoni i Middelhavet.

Hvit marmor og naturlig tre gir et middelhavspreg

Hvit marmor -naturlig tre-middelhavs-hage-belysning

Drømmehuset består i utgangspunktet av to strukturer som er koblet til hverandre på hvert bonivå. Vakre terrasser gir fantastisk utsikt over havet, kysten eller det steinete landskapet i den andre retningen. De mange grønne plantene på hver terrasse, balkong og rekkverk skaper en fantastisk atmosfære, som hengende hager som vender mot sjøen.

Hvit marmor-naturlig tre-Middelhavet-havutsikt-solnedgang

Designerne designet interiøret og eksteriøret i delikate, flotte nyanser av hvitt, som ved bruk av restaurert hvit marmor skaper en spesiell struktur som gir liv til overflatene og ikke får dem til å se bare og kjedelige ut. Dette er ikke en kunststein, men et naturprodukt laget av små biter av lyst marmor som er limt med sement ved hjelp av en spesiell prosess.

hvit-marmor-naturlig tre-middelhavs-terrasse-hengende hage

I første etasje er det en salong med et uformelt oppholdsområde, der polstringen er veldig lik marmorstrukturen. En kunstinstallasjon, også i hvitt, henger i taket og er koblet til sidebordene på gulvet. Dette området er en slags mellomrom som kan åpnes til utsiden gjennom glassdører fra gulv til tak eller skilles fra hagen.

hvit-marmor-naturlig-tre-middelhavskunst-installasjon-tak

hvit-marmor-naturlig tre-middelhavs-terrasse-stue-landskap-lounge

hvit-marmor-naturlig tre-middelhav-soverom-glass-gjennomsiktighet

hvit-marmor-naturlig-tre-middelhavs-gulv-til-tak-vindu-glass-vegg-soverom

hvit-marmor-naturlig-tre-middelhavshus-hav-kyst

* et prosjekt av BLANKPAGE Arkitekter og Karim Nader Studio 

Previous Post
Nedhengt tak med indirekte belysning som dekorasjon
Next Post
Billige karnevalskostymer for hele familien – 23 ideer